• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αχαχχα καλημέρα panpan
birds flying high you know how I feel
sun in the sky , you know how I feel
It's a new dawn , it's a new day

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Eυχαριστω για το κοπο που εκανες να απαντησεις. Εγω καλυφθηκα με τις απαντησεις σου και ελπιζω να της δει ο μαλτακιας και ο τριπακιας.:D
Ρε εξυπνάκια,ποιός είπε ότι δεν του αρέσει ο Καναδάς;Ασφαλώς και είναι μια από τις καλές ζώνες του Καπιταλισμού.Όπως και η Σουηδία,η Ελβετία,η Ν.Ζηλανδία κλπ

Την χάραξη της πορείας του συστήματος δεν την κάνουν όμως αυτές οι χώρες.Αυτές οι χώρες υπάρχουν ΕΠΕΙΔΗ υπάρχουν κι όλες οι άλλες.

Επίσης δε μας λες τι γίνεται με όσους ζουν στην Αφρική,την Ασία,τη Λ.Αμερική.Ξέρεις,δικαίωμα στη ζωή δεν έχουν μόνο οι λευκοί πολίτες αυτού του πλανήτη.Άσε που και από αυτούς λίγοι απολαμβάνουν τα προνόμια που έχεις στο κεφάλι σου,παρόλα αυτά η πλειονότητά τους ζει σε καλύτερες συνθήκες από τα υπόλοιπα 4/5 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ύστερα,υπάρχει κάτι βασικό που φαίνεται κανείς να μην προσέχει ενώ κάποιοι το επαναλαμβάνουν συνεχώς.ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ.Τα εξωφρενικά ποσά που δαπανούμε ως χώρα για να προστατευτούμε από τον ανύπαρκτο εχθρό,αντί να κάνουμε πολιτική αληθινής προσέγγισης,δεν υφίστανται στους προϋπολογισμούς των χωρών μοντέλων του Καπιταλισμού.

Κι ακόμα υπάρχει το θέμα της κοινωνικής πρόνοιας.Ας μας πει ο alliaks πως λειτουργεί εκεί το σύστημα.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καλημέρα σε όλους...Για να ευθυμήσουμε λίγο...

(Α ρε Pan pan με το Friday I'm in love ξεκινάω πάντα τις Παρασκευές μου στο γραφείο...:clap:)

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Καλημέρεςςςςςςςςς

δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο το τραγούδι ή η φωτογραφία του στο βίντεο κλιπ!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω εάν έχετε πολιτικές κουβέντες να κάνετε , να τις κάνετε σε ξεχωριστό τόπικ, μιας και με μαθηματική ακρίβεια η πολιτική κουβέντα μέσα στο offtopic θα οδηγήσει στο κλείδωμά του. :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk