Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Καλα ειναι στον Καναδα, αλλα τρωτε κρεατα τιγκα στα.αντιβιοτικα κ τις ορμονες.
Και αν πετύχετε κάποιον dj denko,είναι Ελληνάρας και τα σπάει...Nice !!!!!!!!!
μην χασεις !!!!!!!Εγώ αυτό δεν το χω δει ποτέ!
παρά πολυ καλό !!Ο σκηνοθέτης Ρίντλεϋ Σκοτ ξεκίνησε έναν παγκόσμιο κινηματογραφικό διαγωνισμό για επίδοξους σκηνοθέτες, με τίτλο, «Πείτε το με το δικό σας τρόπο». Υπήρξαν πάνω από 600 συμμετοχές.
Η ταινία έπρεπε να διαρκεί έως τρία λεπτά, να περιέχει μόνο μέχρι έξι γραμμές διάλογο και να αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιστορία.
Πρώτευσε το «Μονόκερος από Πορσελάνη» σε σκηνοθεσία του Αμερικανού Κήγκαν Γουίλκοξ. Είναι η ιστορία της ζωής δύο ανθρώπων, που αν και τελείως αντίθετη παραμένει πάρα πολύ όμοια - όλα ειπωμένα σε λιγότερο από 3 λεπτά.
δηλαδη οταν κρυωσουν αντι για το ΕΣΥ πανε στον χασαπη;Καλα ειναι στον Καναδα, αλλα τρωτε κρεατα τιγκα στα.αντιβιοτικα κ τις ορμονες.
Mας έξυσες τ'άντερα με δαύτο. Τουλάχιστον έχουμε να το πληρώσουμε.Καλα ειναι στον Καναδα, αλλα τρωτε κρεατα τιγκα στα.αντιβιοτικα κ τις ορμονες.
Και αν πετύχετε κάποιον dj denko,είναι Ελληνάρας και τα σπάει...
Ε ναι αλλά είδα Αργεντινή εγώ κι είπα ωπ, εδώ είμαστε, που να φανταστώ!Ε ναι βρε Μαρία.Πριν κανά 2 χρονάκια ένας δικός τους είχε κάνει θραύση στα decks(μου διαφεύγει το όνομά του)
Δεν το χω δει είπα, όχι πως θέλω να το δω!! τστστσς!!!μην χασεις !!!!!!!
dmdoc said:Ε ναι βρε Μαρία.Πριν κανά 2 χρονάκια ένας δικός τους είχε κάνει θραύση στα decks(μου διαφεύγει το όνομά του)
Καλο..δηλαδη οταν κρυωσουν αντι για το ΕΣΥ πανε στον χασαπη;
Είσαι θεός....όντως ήταν ο Hernan...