Bahari
Member
Φοβερή ατάκα!!! Λες και είχες πάει να δώσεις εξετάσεις για τη γλώσσα!!!και όταν επέμεινα "Να έρχεστε καλύτερα προετοιμασμένη άλλη φορά κυρία μου".
Φοβερή ατάκα!!! Λες και είχες πάει να δώσεις εξετάσεις για τη γλώσσα!!!και όταν επέμεινα "Να έρχεστε καλύτερα προετοιμασμένη άλλη φορά κυρία μου".
Ειδικά για τους ισπανούς και τη σχέση τους με τα αγγλικά, η παρακάτω συζήτηση βοηθά πολύ:
Ισπανοι και αγγλικα!
Για τη γλωσσομάθεια των ελλήνων:
Με έφεση στις ξένες γλώσσες οι Έλληνες
Για τους ευγενείς και αγενείς που έχουμε συναντήσει στα ταξίδια μας:
Άνθρωποι
Έτσι, για να έχει να λέει και ο φίλος μου ο Χρήστος.
όσο για το πρώτο φιλενάδα μου, εγώ θα έλεγα ότι αυτό μιλά ο κομουνισμός, ενώ η δημοκρατία θα ήταν "παιδεία για όλους". Εκεί θα μου πεις-άρα και για φτοχούς, και θα έχεις δίκιο, αλλά επειδή πάλι στρέφομαι προς το καπιταλιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας βρίσκω ότι αυτό θα έπρεπε να είναι το λιγότερο φιλτραρισμένο αναλόγος εισοδημάτων (με προυπόθεση κάποια στιγμή το κράτος να γνωρίζει πραγματικά εισοδήματα ολών μας)...η δημοκρατία μιλά ή έστω υποτίθεται πως μιλά για "δημόσια και δωρεάν παιδεία" που σημαίνει ότι δε θα πρεπε να πληρώνουμε για να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα, με απλά λόγια.
Με τους διάφορους φόρους που πληρώνουμε γενικά. Και πληρώνουμε αδρά.
, θα ήθελα το παιδί μου να βρει τα βιβλία του όμορφα και ωραία όπως τα βρήκαμε τόσα χρόνια εμείς.
Δε θεωρείται λοιπόν πολυτέλεια το βιβλίο .
Κάνε λίγο υπομονή και κάτι θα διαβάσεις...Σωστά !!!!!!!!! αλλά για την Τήνο λέξη δεν διαβάζω αγαπητή Anny
Ουτε καν τα βασικά αν σου άρεσε και αν πέρασες καλά
Τελικα εκτος απο σπραγκες βρηκαμε και 2 βιδες νααααααα στο αμοιρο το λαστιχο του αυτοκινητου μου....... Γμτ το @@@@
αχαχχαχαχα !! Μπααααααα ειναι μακριαΚανά πληγωμένο γκομενί...