James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Εγώ αν ήμουν ο Ρωμανός, για να στρέψω την κοινή γνώμη στα σοβαρά ζητήματα, θα γκρίνιαζα κυρίως για το κακό photoshop.
Ά, γειά σου! Είδες τι καλά που κατάλαβες εσύ; Αυτό ακριβώς προβληματίζομαι/πονηρεύομαι/φοβάμαι ότι θα γίνει στο τέλος... Και για τον μεν "ήρωα" αυτομουτρίως, με γειά του με χαρά του, το παιχνίδι του έκανε. Οι άλλοι, όμως, που τον έχρισαν "ήρωά" τους, οποία απογοήτευσις;...Εγώ λέω να τον αφήσουν να σπουδάσει (αν θέλει το παιδί) και μετά, μόλις βγει να του κάνουν μια πρόταση για θεσούλα στο δημόσιο/πολυεθνική με 2000 ευρώ τον μήνα και να πάει κι αυτός εκεί που πήγαν όλοι οι άλλοι αγωνιστές των δρόμων (είχαμε αρκετούς τέτοιους στο Μαθηματικό)....
tripakia, μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής από την εικόνα που έχω μέσα από το φόρουμ όλο αυτό το καιρό, και δεν θέλω να μπούμε σε μια διαδικασία όπου θα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα από τα λεγόμενά μου και θα καταλήγουμε σε μια αντιπαράθεση όπου καθένας μιλάει μόνος του. Δεν είπα ούτε υπονόησα ότι ζούμε στην τέλεια κοινωνία όπου ο Ρωμανός είναι η μόνη παραφωνία. Άρα το "εκτός τόπου και χρόνου" που κολλάει; Ότι είπα είναι 100% εντός θέματος άσχετα αν συμφωνείς ή διαφωνείς..Αυτο να μου πεις. Κριμα να χαλασει η εικονα της κοινωνιας που δινει καθημερινα παραδειγματα ηθικης.
Μοιαζεις να εισαι εκτος τοπου και χρονου.
Μωρέ τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει? Α! Ναι!Εγώ θα συνεχίσω να παλεύω το σύστημα εκ των έσω, χωρίς να τα σπάω.