• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ε, το έφαγα το τρολάρισμά μου απο την Ντιμ και μπράβο μου :haha::haha::haha:

Να σημειώσω κάτι τώρα που με ξαναδιάβαζα.
Δεν δικαιολογώ την εξουσία, ούτε της δίνω το παραμικρό άλλοθι. Αλλά δεν δικαιολογώ και την οπτική "βία στην βία της εξουσίας".
Επίσης, δεν δέχομαι εμάς τα φλωράκια που δεν σπάμε, να μας κατατάσουν κάποιοι "στους ψευτο-επαναστάτες του καναπέ" και να μας την λέει ο τριπάκιας οτι δεν φτάνουμε τις ρόγες του μέγα αντιστασιακού Ρωμανού που με πρώτη ευκαιρία θα γίνει κι αυτός γλυφτο-γιακάς (ενδεχομένως).

υγ. άσχετο με την συζήτησή μας αλλά ναι, έχω πάει σε πορείες. Απο τις πασοκ-ο-κοπαδίστικες "έξω οι βάσεις του θανάτου" μέχρι μοντέρνες αντιπολεμικές.

Last edited:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες

Δεν δικαιολογώ την εξουσία, ούτε της δίνω το παραμικρό άλωθι. Αλλά δεν δικαιολογώ και την οπτική "βία στην βία της εξουσίας".
Επίσης, δεν δέχομαι εμάς τα φλωράκια που δεν σπάμε, να μας κατατάσουν κάποιοι "στους ψευτο-επαναστάτες του καναπέ" και να μας την λέει ο τριπάκιας οτι δεν φτάνουμε τις ρόγες του μέγα αντιστασιακού Ρωμανού που με πρώτη ευκαιρία θα γίνει κι αυτός γλυφτο-γιακάς (ενδεχομένως).

υγ. άσχετο με την συζήτησή μας αλλά ναι, έχω πάει σε πορείες. Απο τις πασοκ-ο-κοπαδίστικες "έξω οι βάσεις του θανάτου" μέχρι μοντέρνες αντιπολεμικές.
άλωθι? άλωση? αλλοθι?
Μιλα ελληνικά ανθρωπέ μου! Μας μπερδευεις! Διαφορετικά μείνε στα σινιμιτωνα και στις εξεισοσοις

echo2011

Member
Και στον Ηρακλή Κωστάρη που πληρούσε τους όρους των αδειών γιατί σταμάτησαν να του τις χορηγούν χωρίς καμία εξήγηση;

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_264.html

Φαίνεται πως η κοινωνία τελικά αντέχει ακόμα έναν νέο άνθρωπο νεκρό...
Ο "άνεμος αντίστασης" πολύ αντικειμενικά τα παρουσιάζει.. Λίγο παρακάτω έχει και συνέντευξη του πατέρα του Ρωμανού που έχει τίτλο "ο πατέρας του Ρωμανού διδάσκει ήθος και πολιτική" :shock:

Ήθος;; όταν στην συνέντευξη δικαιολογεί, και μάλιστα απόλυτα, αυτά που έκανε το παιδί του και οι φίλοι του και του φαίνεται άδικο που είναι μέσα; Ωραίο ήθος του δίδαξε! Για μένα 99% ευθύνη στους γονείς και 1% στο παιδί που καταλήγει σε αυτή την ηλικία να μπλέκει με συμμορίες.

Σχετικά με τον Κωστάρη τώρα που επικαλειται το γεγονός ότι δεν εχει παραβιάσει τους όρους των αδειών που του έχουν δοθεί να πούμε ότι ούτε ο Ξηρός τους είχε παραβιάσει πριν την 7η άδεια στην οποία τελικά απέδρασε.. Αφού κρίθηκε πως υπάρχει κίνδυνος απόδρασης λογικό είναι να μη του δίνουν πια άδεια.

jimp

Member

Δεν δικαιολογώ την εξουσία, ούτε της δίνω το παραμικρό άλωθι. Αλλά δεν δικαιολογώ και την οπτική "βία στην βία της εξουσίας".

jousis, αν και όχι προσωπικά, απλά ως αφορμή, μιας που το έχω ακούσει και διαβάσει από πολλούς.
Ούτε ήρωας έγινε, αν και το να οδηγείς τον εαυτό σου στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ρωμανός θέλει κάποια @δια, ούτε έγινε προδότης ψευτοεπαναστάτης που θα δεχθεί θέση στην πολυεθνική, επειδή πέρασε διοίκηση επιχειρήσεων(δηλαδή τι να σπούδαζε, σχολή εκρηκτικών μηχανισμών δεν υπάρχει, χιούμορ το τελευταίο φυσικά), και γλυφτο-γιακάς, έστω και ενδεχομένως.
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε ακραία επιχειρήματα.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
jimp, όταν μιλάω με/για* προβοκάτορες και φασιστάκια (δεξιού ή αριστερού άκρου) προβοκάρω, δεν γράφω επιχειρήματα όπως σωστά διαπίστωσες.
Όπως και όταν μιλάω με/για τρολ, τρολάρω.

Τα σοβαρά επιχειρήματα τα κρατάω για σοβαρές συζητήσεις.

Αλλά ναι, συμφωνώ, αν δεχτώ να κάνω ποτέ σοβαρή συζήτηση για Φύσσες και Ρωμανούς, έχω πιο σοβαρά επιχειρήματα.

@dim kyr
Καταγγέλω νοθεία του κειμένου μου. Αίσχος ! :haha:

* εδώ ισχύει το "για", όχι το "με". Παρ' ολίγο να βάλω μπουρλότο πάλι...

Last edited:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ο "άνεμος αντίστασης" πολύ αντικειμενικά τα παρουσιάζει.. Λίγο παρακάτω έχει και συνέντευξη του πατέρα του Ρωμανού που έχει τίτλο "ο πατέρας του Ρωμανού διδάσκει ήθος και πολιτική" :shock:

Ήθος;; όταν στην συνέντευξη δικαιολογεί, και μάλιστα απόλυτα, αυτά που έκανε το παιδί του και οι φίλοι του και του φαίνεται άδικο που είναι μέσα; Ωραίο ήθος του δίδαξε! Για μένα 99% ευθύνη στους γονείς και 1% στο παιδί που καταλήγει σε αυτή την ηλικία να μπλέκει με συμμορίες.

Σχετικά με τον Κωστάρη τώρα που επικαλειται το γεγονός ότι δεν εχει παραβιάσει τους όρους των αδειών που του έχουν δοθεί να πούμε ότι ούτε ο Ξηρός τους είχε παραβιάσει πριν την 7η άδεια στην οποία τελικά απέδρασε.. Αφού κρίθηκε πως υπάρχει κίνδυνος απόδρασης λογικό είναι να μη του δίνουν πια άδεια.
Εκο μου, μην το κουραζεις: κοινωνιες που αρνουνται προσβαση σε μορφωση , καλλιεργεια, γνώση, πόρους δημιουργίας κριτικής σκέψης, μήτρες μεταδοσης αξιών, με οποιαδήποτε δικαιολογία στους πολίτες τους, εχουν χρεωκοπήσει.
Και εχουν χρεωκοπήσει διπλά, αν εχουν καταφερει τους πολίτες να αποδέχονται κάτι τετοιο.

Ας μιλήσουμε τωρα για Χριστουγεννιατικα δενδρυλια. Στολίσατε?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
εε χμμ... ναι.. δηλαδή.. δεν θελω να σε τρομαξω, αλλά η Αστυνομια της Αγγλίας εικαζεται οτι παρακολουθει τα ποστ των μονιμων κατοικων της. Τζάκι εχεις? Νομιζω οτι προλαβαίνεις να το καταστρεψεις πριν μπουκάρουν (σιγουρη βεβαια δεν ειμαι).

(τι τσιγάρα καπνίζεις?)

echo2011

Member
Εκο μου, μην το κουραζεις: κοινωνιες που αρνουνται προσβαση σε μορφωση , καλλιεργεια, γνώση, πόρους δημιουργίας κριτικής σκέψης, μήτρες μεταδοσης αξιών, με οποιαδήποτε δικαιολογία στους πολίτες τους, εχουν χρεωκοπήσει.
Συμφωνώ απόλυτα..

Και εχουν χρεωκοπήσει διπλά, αν εχουν καταφερει τους πολίτες να αποδέχονται κάτι τετοιο.
Ελπίζω οι συμπολίτες μας να μη το αποδεχτούν ποτέ αυτό και να διεκδικούν πάντα σωστή παιδεία για τα παιδιά τους (η οποία βέβαια ξεκινάει πάντα μέσα από το σπίτι).. Βέβαια διεκδίκηση του τύπου "πάρτε τα όπλα για τον αγώνα γιατί αλλιώς αποδέχεστε την κατάσταση και είστε άξιοι της μοίρας σας" είναι εγκληματική.

Ας μιλήσουμε τωρα για Χριστουγεννιατικα δενδρυλια. Στολίσατε?
Όντως να το ελαφρύνουμε λίγο.. Ακόμα δε στόλισα και το σκέφτομαι (βαριέμαι το ξεστόλισμα και να μαζεύω μετά το μάδημα του ψεύτικου δέντρου σε όλο το σπίτι). Αν κάποιος έχει στολίσει και θέλει ας ανεβάσει καμιά φώτο να μπούμε στο κλίμα και στο φόρουμ..

edit: Τώρα είδα το στόλισμα της Kanel :p δεν εννοούσα ακριβώς αυτό βέβαια!

Last edited:

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
αποκλειστικες εικονες απο το σπίτι της Kanel (συμβαινει τώρα)

Μμμμ νομίζω πιο πιθανό να μπουκάρουν από αέρος.
Εδώ συνηθίζουν να ψάχνουν για δενδρύλλια με ελικόπτερα τα οποία διαθέτουν θερμική κάμερα. Έχω πετύχει ελικόπτερο να στέκεται πάνω από συγκεκριμένο συγκρότημα σπιτιών κάνα μισάωρο :p
Οπότε η οικιακή καλλιέργεια φθίνει :p

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος