• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
Ελπιζω να ειναι ενα γερο παιδι. Φυσικα και κοριτσι να βγει δεν εγινε και κατι.
Μπραβο ρε φιλε.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
φίλε τρυπάκια σου εύχομαι και εγώ ολόψυχα ένα γερό παιδί. νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που μπορούν να μας συμβούν σαυτην την ζωή.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

fotast

Member

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
"Οι «ζωολογικοί κήποι» της Ευρώπης όπου εξέθεταν Αφρικανούς ιθαγενείς. Τους επισκέπτονταν εκατομμύρια θεατές και τους τάιζαν μπανάνες... "

http://www.mixanitouxronou.gr/i-zoo...n-ekatommiria-theates-ke-tous-taizan-bananes/
Με την ευκαιρία να δώσω κι εγώ ένα σχετικό λινκ:
http://parallhlografos.wordpress.com/2014/07/26/οι-ζωολογικοί-κήποι-ανθρώπων-της-αποι/

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Τα γνωρίζατε αυτά ή έτυχε και τα διαβάσατε τώρα;
Μας τα είχαν διδάξει ποτέ στην Ευρωπαϊκή ιστορία; (δεν θυμάμαι- μπορεί να ήμουν άρρωστος εκείνη την ημέρα :D)

Ευτυχώς τώρα που βασανίζουμε ζώα μόνο άλλης ράτσας έχοντάς τα σε κλουβιά. Εξέλιξη :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τα γνωρίζατε αυτά ή έτυχε και τα διαβάσατε τώρα;
Μας τα είχαν διδάξει ποτέ στην Ευρωπαϊκή ιστορία; (δεν θυμάμαι- μπορεί να ήμουν άρρωστος εκείνη την ημέρα :D)

Ευτυχώς τώρα που βασανίζουμε ζώα μόνο άλλης ράτσας έχοντάς τα σε κλουβιά. Εξέλιξη :)
Γιατι περα απο πολεμους, κατακτησεις και μιση μεταξυ των λαων μας διδαξαν κατι αλλο;

paefstra

Member
Χμ, κι όμως για ένα μόλις χρόνο διδάχθηκε στο Λύκειο η "Ιστορία του Ανθρώπινου Γένους" του Σταυριανού, ένα μικρό αλλά καταπληκτικό βιβλίο που αποσύρθηκε κακήν κακώς με την έλευση του Μητσοτάκη στην εξουσία μετά από διαμαρτυρίες της Εκκλησίας. Το παραθέτω σε pdf, καθώς είναι δυσεύρετο και παλι καλά που σώθηκε. Νομίζω πως δεν υπήρξε καλύτερο βιβλίο ιστορίας από τα χρόνια της μεταπολίτευσης ως τώρα. Απαραίτητο ως παράλληλο ανάγνωσμα της επίσημης "σχολικής" ιστορίας και σήμερα.
http://www.scribd.com/doc/115036623/Ιστορία-του-ανθρώπινου-γένους

Last edited:

GTS

Member
Γιατι περα απο πολεμους, κατακτησεις και μιση μεταξυ των λαων μας διδαξαν κατι αλλο;
Μα η Ιστορια αυτα εχει κυριως, η βια ειναι η μαμη της ιστοριας κτλ. Τι θες να διδαχθεις δηλαδη, για το μικρο σπιτι στο λιβαδι;o_O

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος