Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
🌞Καλημερα στην ομορφη παρεα. Καταφεραμε και βγαλαμε προγραμματακι τελικα.
15/5 αφιξη απογευμα μαλαγα 1δ.
16/5-19/5 Σεβιλλη 3δ.
19/5-21/5 Κορδοβα 2δ.
21/5-24/5 Γραναδα 3δ.
24/5-25/5 Μαλαγα 1δ. και πτηση επιστροφης.
Επιλεγω επιστροφη απο Γραναδα στη Μαλαγα μεσω Αλμεριας να παρω μια γευση και απο εκεινη την πλευρα

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δυτικά Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Βγάλε 1 διανυκτέρευση απο Γρανάδα κ βάλε την στην αρχή σε Ρόντα (οπου έχει κ το Sentenil κ γενικά πολλά ωραία pueblos blancos) --- δλδ μετα απο Μάλαγα πηγαινε εκει κ μετα Σεβίλλη

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Βγάλε 1 διανυκτέρευση απο Γρανάδα κ βάλε την στην αρχή σε Ρόντα (οπου έχει κ το Sentenil κ γενικά πολλά ωραία pueblos blancos) --- δλδ μετα απο Μάλαγα πηγαινε εκει κ μετα Σεβίλλη
Δηλαδη Γραναδα στις 22 μεσημερακι, στις 23 εχω Αλαμπρα και 24 πρωι φευγω? Δε βλεπω να μου πολυφτανει ο χρονος. Επισης εβαλα γιβραλταρ, καδιθ στο "ανεβασμα" προς Σεβιλλη. Περασμα εννοω

Last edited:
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα!!Τον Σεπτεμβριο μετακομιζει δικο μας ατομο στη Μαρμπεγια ,θα κατσουμε λιγες μερες σαν αφετηρια και απο εκει θα κινηθουμε με αμαξι Γραναδα,Σεβιλλη κλπ κλπ.Τον Νοεμβριο αρχες πως ειναι ο καιρος στην Ανδαλουσια ?Εχει χαλασει ο καιρος ,ή ειναι ακομα ζεστος με ηλιοφανειες?Εαν εχει λιγο δροσισει λιγο δεν με πειραζει τοσο ισα ισα,αλλα δεν θελω να πεσω σε μουντες μερες και σε καταιγιδες και βροχες ωστε να ζησω την περιοχη με τα καταλληλα χρωματα.Αλλιως θα κοιταξω αρχες Οκτωβρη .Απο μεσα Νοεμβρη και περα οσο χειμωνιαζει -σκοτινιαζει δεν νομιζω αξιζει,Δυστυχως για πιο ευελικτες ημερομηνιες μες τον Οκτωβρη δεν μπορω λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ,το ιδιο και για Σεπτεμβρη.

Georgie

Member
Καλησπερα!!Τον Σεπτεμβριο μετακομιζει δικο μας ατομο στη Μαρμπεγια ,θα κατσουμε λιγες μερες σαν αφετηρια και απο εκει θα κινηθουμε με αμαξι Γραναδα,Σεβιλλη κλπ κλπ.Τον Νοεμβριο αρχες πως ειναι ο καιρος στην Ανδαλουσια ?Εχει χαλασει ο καιρος ,ή ειναι ακομα ζεστος με ηλιοφανειες?Εαν εχει λιγο δροσισει λιγο δεν με πειραζει τοσο ισα ισα,αλλα δεν θελω να πεσω σε μουντες μερες και σε καταιγιδες και βροχες ωστε να ζησω την περιοχη με τα καταλληλα χρωματα.Αλλιως θα κοιταξω αρχες Οκτωβρη .Απο μεσα Νοεμβρη και περα οσο χειμωνιαζει -σκοτινιαζει δεν νομιζω αξιζει,Δυστυχως για πιο ευελικτες ημερομηνιες μες τον Οκτωβρη δεν μπορω λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ,το ιδιο και για Σεπτεμβρη.
Πηγαίνω Σεβίλλη συνεχόμενα 3 χρόνια για τις γιορτές των Χριστουγέννων/ Πρωτοχρονιάς.
Ο καιρός φανταστικός και ζεστός για τα δεδομένα 20+/- και ζ στα 3 χρόνια άντε να έτυχαν 1-2 το πολύ 3 βροχερές ημέρες σε σύνολο 30!
Σχετικά με το βραδιάζει νωρίς φαντάσου ότι νυχτώνει το χειμώνα αργότερα από την Ελλάδα γύρω στις 6:00 -6:30 , μου είχε κάνει εντύπωση επειδή στην Ιρλανδία που ζω νυχτώνει το Δεκέμβρη από τις 4! :(

Georgie

Member
Συμφωνώ για το 'ωραία και χαλαρή' αλλά εμένα τα κλικ μου τα έκανε η Γρανάδα κι ας είναι τουριστική κι ας την είδα υπό βροχή :(
Γούστα είναι αυτά βέβαια 🙂

Από Γρανάδα μπορεί ακόμα να συνδυαστεί και εκδρομή στο Monachil για πεζοπορία στο Los Cahorros route που το είχα καρα-ψάξει, το είχα βάλει στο πρόγραμμά μου και τελικά δεν πήγα γιατί έριχνε καρέκλες
😭😭 😭 😭
Στους περισσότερους η Granada είναι που κάνει κλικ, είναι εντυπωσιακή πόλη.
Απλά η Cordoba μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση.
Δε μπόρεσα να κολλήσω στις μέρες τη Ronda και τη Cadiz αλλά σίγουρα στην επόμενη επίσκεψη.

GALERA

Member
Για Κόρδοβα το βλέπω υπερβολή 2 διανυκτερεύσεις εκτός κι αν η μια μέρα χάνεται σε διαδρομές από και προς την πόλη.
Για Γρανάδα θα μπορούσαν να μπουν και 2 διανυκτερεύσεις αν και σ'εμένα προσωπικά μ' αρέσει πολύ η πόλη και το vibe της. Πολύ ζωντανή και με φοιτητόκοσμο / νεαρόκοσμο που κάνει χαμό τα βράδυα.
Συμφωνώ και στα δύο αλλά για Γρανάδα κατα την γνώμη μου , δύο διανυκτερεύσεις κατ ελάχιστο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom