• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Έχουμε Ιούνιο τώρα;; με ψιλόβροχο όλη την ημέρα, 15 βαθμούς και σύννεφα απο άκρη σε άκρη...Σαν Οκτώβριος μου φέρνει..

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Καταγγέλω ανοιχτά την katkats γιατί κλειδώνει θέματα και μας στερεί με αυτόν τον ποταπό, ύπουλο και ευτελή τρόπο "το εισιτήριο" για δωρεάν διακοπές για να μην πω την ευκαιρία να κάνουν την τύχη τους οι μεγαλοκοπέλες του φόρουμ. ΑΥΤΟ κυριες και κύριοι είναι στέρηση ευκαιριών, καριέρας και οικογενειακής αποκαταστασης. Ενίσταμαι!

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Έχουμε Ιούνιο τώρα;; με ψιλόβροχο όλη την ημέρα, 15 βαθμούς και σύννεφα απο άκρη σε άκρη...Σαν Οκτώβριος μου φέρνει..
Να σου πω την αλήθεια είμαι σε τέτοια οικονομική κατάσταση (σχεδόν οικτρή τολμώ να πω) που δεν με πειράζει καθόλου ο καιρός. Καλύτερα κιόλας, για να μην νοσταλγώ ακρογιαλιές-δειλινά.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Να σου πω την αλήθεια είμαι σε τέτοια οικονομική κατάσταση (σχεδόν οικτρή τολμώ να πω) που δεν με πειράζει καθόλου ο καιρός. Καλύτερα κιόλας, για να μην νοσταλγώ ακρογιαλιές-δειλινά.
Φιόνα, επικεντρώσου στον καιρό:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μόνο μην πάρει είδηση τις καταγγελίες σας το αφεντικό :D

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
γεια!!! βοηθηστε λιγο για Αμστερνταμ....αλλιως δεν το βλεπω να πηγαινουμε....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic