• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Η αλήθεια είναι ότι προχτές με ρώτησε το παιδί ποιος προορισμός είναι χοτ αυτή την περίοδο, και αν δεν ξέρω να ρωτήσω στο travelstories. Έτσι ακριβώς μου το 'πε!
Οπότε....

karfitsa

Member
Ε μιας και ειμαστε και ταξιδιωτικο φορουμ, νομιζω ταιριαζει… και ειναι και so true!!
Γλυκεια μου @varioAthens εδω και αρκετο καιρο,οι καλοι μας mod,εχουν ανοιξει ενα ξεχωριστο θεμα για να βαζουμε ολα μας τα αστεια....http://www.travelstories.gr/communi...γραφίες-κλπ.50084/page-61#post-589771.....και σημερα αυτο που εβαλες,το ανεβασα εγω,κανοντας σχολιο,οτι κανω ακριβως το ιδιο,στα ξενοδοχεια...:bleh:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Κι εγώ θέλω να έχω πρωινό στα ξενοδοχεία, κατά κύριο λόγο επειδή δεν μπορώ με τη τσίμπλα στο μάτι να ψάχνω πρωινιάτικα μαγαζί για να πιω έναν καφέ! Άσε που για μένα είναι και μέσα στην ιεροτελεστία του ταξιδιού να απολαμβάνω ένα long breakfast. Αν έχει δε και ποικιλία το τιμώ ιδιαίτερα... :D

paefstra

Member
Κι εγώ θέλω να έχω πρωινό στα ξενοδοχεία, κατά κύριο λόγο επειδή δεν μπορώ με τη τσίμπλα στο μάτι να ψάχνω πρωινιάτικα μαγαζί για να πιω έναν καφέ!
Εγώ είμαι χειρότερη: θέλω βραστηρα στο δωμάτιο να πιω τον πρώτο καφέ για να ανοίξεί το μάτι και να ντυθώ για το πρωινό. Αν δεν έχει βραστήρα το δωμάτιο, παίρνω μαζί το μίνι βραστηράκι μου.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Εγώ είμαι χειρότερη: θέλω βραστηρα στο δωμάτιο να πιω τον πρώτο καφέ για να ανοίξεί το μάτι και να ντυθώ για το πρωινό. Αν δεν έχει βραστήρα το δωμάτιο, παίρνω μαζί το μίνι βραστηράκι μου.
ΛΟΛ
Καλό κι αυτό... Οικονομία στα ρούχα λόγω χειραποσκευής, αλλά ο βραστήρας βραστήρας! :haha:

paefstra

Member
Τώρα που το σκέφτομαι, με χειραποσκευή ταξιδεύω μόνο αν έχει βραστήρα το δωμάτιο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα