tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Κι εγω εκανα παλια BMX...Τι είναι η ορθοσωμική; Εγώ κάνω TRX! (πολύ ενθουσιάζομαι που πρώτη φορά στη ζωή μου μπορώ να το παίζω αθλητική)
Κι εγω εκανα παλια BMX...Τι είναι η ορθοσωμική; Εγώ κάνω TRX! (πολύ ενθουσιάζομαι που πρώτη φορά στη ζωή μου μπορώ να το παίζω αθλητική)
Ήπια άσκηση, χωρίς κραδασμούς, που βοηθά στη σωστή στάση του σώματος.Τι είναι η ορθοσωμική; Εγώ κάνω TRX! (πολύ ενθουσιάζομαι που πρώτη φορά στη ζωή μου μπορώ να το παίζω αθλητική)
Μοιάζει λίγο με το δικό μουΉπια άσκηση, χωρίς κραδασμούς, που βοηθά στη σωστή στάση του σώματος.
Αν απεχθάνεσαι το αερόβιο -όπως εγώ- είναι ό,τι καλύτερο για μυική ενδυνάμωση (μετά τη γιόγκα και το πιλάτες βεβαίως βεβαίως,αλλά από αυτά έχει το πρόγραμμά μου).
Ορθοσωμική
Τι να ανοιξει; Σημερα χιονισε πρωτη μερα...και το καλό είναι ότι μόλις ανοίξει ο καιρός ασκούμαστε στη φύση.
Δεν πάω σε γυμναστήριο, είναι γυμναστική στη φύση. Μόνο το TRX έχουμε διαθέσιμα, κάποιες μπάλες και το σώμα Ωραία είναι, νομίζω θα με κερδίσει.TRX κάνει κι η Βανδή. Είναι για γράμμωση. Δοκίμασε στο γυμναστήριο αίθουσες χωρίς αερόβιο & βάρη. Πιλάτες , γιόγκα, ορθοσωμική. Αν και αυτά διδάσκονται καλύτερα σε μικρά τμήματα, εκτός γυμναστηρίου.
Το αερόμπικ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει κυρίως για τα γόνατα. Και για κάψιμο θερμίδων εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα zumba. Σήμερα κάναμε reggaeton και έφαγα λευκό ψωμί χωρίς τύψεις
Α ωραία τότε! Καλή αρχήΔεν πάω σε γυμναστήριο, είναι γυμναστική στη φύση. Μόνο το TRX έχουμε διαθέσιμα, κάποιες μπάλες και το σώμα Ωραία είναι, νομίζω θα με κερδίσει.
Ενημερωμένος βλέπω ο Δευκ.....ο Φερέρ δε χάνει, μιλάμε για παίκτη-ρομπότ, μπορεί να παίζει και 40 ώρες συνεχόμενα και απλά να νιώσει ένα μικρό πιάσιμο στα πόδια. Μιλάμε για μαραθωνοδρόμο (και φυσικά φοβερό τεννίστα, όπως όλοι αυτοί βέβαια, από το Νο1 μέχρι το Νο100).Δεν τον έχει τον Φερέρ ο Παγδατής... με τίποτα... όσο και να κραυγάζουν οι έλληνες στις εξέδρες.
Η ματσάρα που περιμένει όλη η πόλη τώρα είναι το Σάββατο, Φέντερερ εναντίον Τόμικ.