Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
σε αυτο της Βουλωνης,πως το λενε,θα κανεις τις προμηθειες σου? καποια ελληνικη ψυχη θα βρεθει να στα κουβαλησει ως το αεροδρομιο..ευαγγελια said:Εγω τρέχω .... Για ξύλα πάντα
σε αυτο της Βουλωνης,πως το λενε,θα κανεις τις προμηθειες σου? καποια ελληνικη ψυχη θα βρεθει να στα κουβαλησει ως το αεροδρομιο..ευαγγελια said:Εγω τρέχω .... Για ξύλα πάντα
Δηλαδή μιλάς σοβαρά τώρα;
€180,49 είναι.προσφορα τα 243?να τρεξουμε...
τα χαραματα επιστρεφεις συνηθως? ξανακοιτα τα κιταπια σου καλυτερα...taver said:€180,49 είναι.
στις 4 το πρωι ξυπνημα?στο Παρισι? σοβαρεψου πριν προτεινεις τετοια..εχουμε κ καποια ηλικια..γκουχου, γκουχου..taver said:Αν είναι να γλυτώσω ακόμη 60 ευρώ, από εισιτήριο που σε όλες τις άλλες εταιρίες κάνει πάνω από €300, ναι, συμβιβάζομαι να επιστρέψω και χαράματα...
'Οτι δείχνουν τις πτήσεις φουλ δε σημαίνει ότι είναι κιόλας.η κριση παντως σε σχεση με περσυ διευρυνεται..δεν βρισκεις πλεον τικετ για Ρομα το 3ημερο 25/3 κατω απο 400Ε....τις καλες ωρες, με καλη εταιρεια εννοειται..παμε για φουλ πτησεις 2 μηνες πριν.
καθε περσυ κ καλυτερα σε αυτη τη χωρα. περσυ εβρισκες ανετα, τωρα προφανως πανε ολοι Ρομα για ξυλα..
ενδεικτικα μιλαμε σε σχεση με περσυ. το παιχνιδι των αριθμων σε αλλα θεματα.North66 said:'Οτι δείχνουν τις πτήσεις φουλ δε σημαίνει ότι είναι κιόλας.
Για μένα το λέτε μεσιε ; Εγω είμαι μπουμπουκακιστις 4 το πρωι ξυπνημα?στο Παρισι? σοβαρεψου πριν προτεινεις τετοια..εχουμε κ καποια ηλικια..γκουχου, γκουχου..
Παρούσα, μπουμπούκι είναι το κορίτσι μας, επιδερμίδα μωρού έχει.Για μένα το λέτε μεσιε ; Εγω είμαι μπουμπουκακι
Που είναι η κυρία fenia να στο πιστοποιησει ;
:love2::love2::love2:Παρούσα, μπουμπούκι είναι το κορίτσι μας, επιδερμίδα μωρού έχει.