KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
μια χαρά είσαι και εχεις χάσει και πολλά κιλάΣα το δράκουλα είμαι στο μεταξύ σε αυτή τη φωτό.
πολλα χαιρετισματα , να περνάς ωραια !
μια χαρά είσαι και εχεις χάσει και πολλά κιλάΣα το δράκουλα είμαι στο μεταξύ σε αυτή τη φωτό.
μα γι' αυτό την έβαλε την φωτό.....ντεμέκ ότι πήγε στο τένις ....μασάμε;;;μια χαρά είσαι και εχεις χάσει και πολλά κιλά
πολλα χαιρετισματα , να περνάς ωραια !
ε καλά που λέει ο λόγος ...Νο 5 ο Ισπανός εντάξει...Δεν τον έχει τον Φερέρ ο Παγδατής... με τίποτα... όσο και να κραυγάζουν οι έλληνες στις εξέδρες.
Η ματσάρα που περιμένει όλη η πόλη τώρα είναι το Σάββατο, Φέντερερ εναντίον Τόμικ.
Να μετράς επειδή μπούχτισες τόσους μήνες να τα βλέπεις μερικά ρημαδοψιλά σε ένα βαζάκι, δεκάλεπτα/εικοσάλεπτα, και σου βγαίνουν 48 ευρώ. :O
Mην το λες...το πρόβλημα είναι ποιος θα στα αλλάξει. Το έκανα κάποτε κι εγώ και δεν τα πήρε ούτε τράπεζα, ούτε σούπερ μάρκετ.Μια χαρά..εγώ μαζεύω σε κουμπαρά 1,2,5λεπτα αλλά δε νομίζω ότι θα πάνε ποτέ πάνω από 5-10 ευρώ
Γι αυτό το λόγο ακριβώς δεν αφήνω τα ψιλά να μαζευτούν. Τα κουβαλάω μαζί μου, και πληρώνω με ψιλά όποτε μπορώ, για να φεύγουν.Να μετράς επειδή μπούχτισες τόσους μήνες να τα βλέπεις μερικά ρημαδοψιλά σε ένα βαζάκι, δεκάλεπτα/εικοσάλεπτα, και σου βγαίνουν 48 ευρώ. :O
Απλά θα πάω να πληρώνω παντού με δαύτα..αν δεν τα θέλουν ας μη τα πάρουνMην το λες...το πρόβλημα είναι ποιος θα στα αλλάξει. Το έκανα κάποτε κι εγώ και δεν τα πήρε ούτε τράπεζα, ούτε σούπερ μάρκετ.
Η αλήθεια είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δεν έχω μαζέψει ποτέ για ταξίδι. Οι αποταμιεύσεις μου έως τώρα γίνονται με λίγο πιο χοντρά από 1,2,5λεπταΑπο κουμπαρα με κερματα μπορείς να κανεις ταξίδι η ταξιδια πολυ εύκολα
Ποσα είναι τα περισσότερα χρήματα που έχετε μαζέψει για ταξίδι ? με αυτόν τον τροπο ;;;