tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ωραια το διορθωνω σε: Αμορφωτοι Αθηναια και taver... Τι να πεις;Δεν είμαι Αθηναίος. Απλώς ζω στην Αθήνα...
Ωραια το διορθωνω σε: Αμορφωτοι Αθηναια και taver... Τι να πεις;Δεν είμαι Αθηναίος. Απλώς ζω στην Αθήνα...
Διαλεξε .......... Εγω αμορφωτη , ή οι Αθηναιοι ?Αμορφωτη Αθηναιοι... Τι να πεις;
Ρε εισαι σιγουρη πως εισαι Σερραια;Στις Σέρρες φημιζόμαστε για μαρέγκες;;
Άλλο και τούτο πρώτη φορά το ακούω!
Μα μαρέγκα; Εντάξει πουλάνε σε πολλά ζαχαροπλαστεία αλλά παντού δεν πουλάνε;Ρε εισαι σιγουρη πως εισαι Σερραια;
Άδωξοι μπάσταρδηΔιαλεξε .......... Εγω αμορφωτη , ή οι Αθηναιοι ?
LOL. Το πιασες παντως πως ηταν για σενα... Σπιρτο!Διαλεξε .......... Εγω αμορφωτη , ή οι Αθηναιοι ?
Νταξ γαλλικο γλυκο ειναι αλλα δεν ειναι τοσο δημοφιλες γλυκο σε αλλες πολεις της Ελλαδας οπως στα Σερρας. Ασε που αλλου ειναι γνωστοτερες με το ονομα μπεζεδες (εκ του γαλλικου baiser-φιλω).Μα μαρέγκα; Εντάξει πουλάνε σε πολλά ζαχαροπλαστεία αλλά παντού δεν πουλάνε;
Νομίζω ότι μπεζέδες λέμε εδώ τις γεμιστές μαρέγκες (με μόκα συνήθως).Έχει ένα ζαχαροπλαστείο που φημίζεται για μαρέγκες, καριόκες και τρούφες (και παράγει νομίζω μόνο αυτά τα 3)Νταξ γαλλικο γλυκο ειναι αλλα δεν ειναι τοσο δημοφιλες γλυκο σε αλλες πολεις της Ελλαδας οπως στα Σερρας. Ασε που αλλου ειναι γνωστοτερες με το ονομα μπεζεδες (εκ του γαλλικου baiser-φιλω).