ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Αν μοιαζει με τον Lorenzo Cherubini να με το δωσεις:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:Ευαγγελια, να σου δωσω το τηλέφωνο του Lorenzo για Στοκχόλμη
Αν μοιαζει με τον Lorenzo Cherubini να με το δωσεις:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:Ευαγγελια, να σου δωσω το τηλέφωνο του Lorenzo για Στοκχόλμη
Εμείς δε θα ξεμαλλιαζόμασταν ποτέ, το μόνο σίγουρο :xmas_mrgreen:Αν μοιαζει με τον Lorenzo Cherubini να με το δωσεις:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
Γιατι δεν ειναι γοητευτικος ο Jovanotti ?Εμείς δε θα ξεμαλλιαζόμασταν ποτέ, το μόνο σίγουρο :xmas_mrgreen:
Ναι, ενας αυτος και ενας ο Ρασπουτιν, τι να σε πω :xmas_twisted:Γιατι δεν ειναι γοητευτικος ο Jovanotti ?
a te che sei l'unica al mondo ...........Εγω παλι τον βρισκω πολυ γοητευτικο.... φαντασου τον να σου σιγοτραγουδαει και το A te... :xmas_redface::xmas_redface:
Και ποιος σου ειπε οτι οι δουλειες του σπιτιου ειναι για μονο για τις γυναικες?Καμια δουλεια στο σπιτι οι γυναικες δεν εχετε να κανετε και ολη την ωρα μιλατε για ωραιους ιταλους?Στην κουζινα....
Προσοχη δεν μιλω γιαυτες που τις εκαναν χθες το βραδυ!
Α εγω ετσι εχω μαθει,παραδοσιακα πραγματα:xmas_wink:Και ποιος σου ειπε οτι οι δουλειες του σπιτιου ειναι για μονο για τις γυναικες?
:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:
Περιμενουμε να σχολασουμε φιλε
Πωπω αυτο το τραγουδι ειναι πολυ ομορφο....πολυ ομορφα λογια και μουσικη κ ο Lorenzo...........a te che sei l'unica al mondo ...........
Υπερτατη μπαλαντα και ο Lorenzo εξοχος στο πιανοΠωπω αυτο το τραγουδι ειναι πολυ ομορφο....πολυ ομορφα λογια και μουσικη κ ο Lorenzo...........