• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Και ναι η μέρα μου πλέον ξεκινάει με το ωραίο αυτό θέαμα...Μ.Α.Τ, γέροι,γριες που τους πιάνουν την κουβέντα και τα παλικάρια με τα μαύρα, αισθάνομαι μια ασφάλεια βρε παιδί μου...αν και θα τους παρακαλούσα να μην πιάνουν όλο το πεζοδρόμιο γιατί αναγκάζομαι και περνάω από το δρόμο και πρωί πρωί χωρίς καφέ και με τα ακουστικά όλο και κάποιος θα με πάρει σβάρνα...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία

liopyr

Member
Αυτό έχει κάποια σχέση με το σπάσιμο της κατάληψης ή απλά ομολογούμε όλοι που δεν αισθανόμαστε ασφαλείς;

Εγώ έχω πρόβλημα με τα ασανσέρ παρεμπιπτόντως. :xmas_cool:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αυτό έχει σχέση με τη φράση της Nedelja περί ασφάλειας. Αν έχεις πρόβλημα με τα ασανσέρ μη δεις το Devil.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Αυτό έχει σχέση με τη φράση της Nedelja περί ασφάλειας.
Προφανώς και η φράση μου περί ασφάλειας ήταν ειρωνική όπως σωστά υπέθεσες και ορμώμενος από αυτό ανέφερες και το πραγματικά πολύ σκληρό περιστατικό στην Ξάνθη όσον αφορά το οποίο θα με βρεις και σύμφωνη, το στυγνό αναίτιο έγκλημα όμως υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει σε οποιαδήποτε χώρα.
Από την άλλη όμως το να κλείσω τα μάτια στην στην ξεδιάντροπη υποκρισία της υπόθεσης της Βίλας Αμαλίας έχει τεράστια διαφορά...Χωρίς να σημαίνει οτι νομιμοποιώ τις εκάστοτε καταλήψεις (ασχέτως αν τα κατά καιρούς υπό κατάληψη κτίρια είναι παντελώς εγκαταλελειμμένα από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση) δεν μπορώ παρά να θεωρήσω κωμικοτραγικό αυτό που συνέβη και τον τρόπο με το οποίο παρουσιάστηκε στα ''αθάνατα'' ελληνικά ΜΜΕ. Και αυτό στο λέει κάποια όχι με αφορμή τυχόν διαφορετικές πολιτικές και λοιπές πεποιθήσεις αλλά ένα άτομο που εργάζεται 4 χρόνια ένα στενό πιο κάτω και έχει ζήσει και περιστασιακά άλλα 5 χρόνια νωρίτερα στη γειτονιά. Μια γειτονιά παρατημένη από αστυνόμευση εδώ και πολλά χρόνια και μια γειτονιά που τα 2 τελευταία χρόνια η αστυνομία την είχε αφήσει στη δικαιοδοσία της Χ.Α με μεγάλη ανακούφιση...καταβαίνεις λοιπόν οτι με το να βλέπω ξαφνικά κλούβα και διμοιρία των ΜΑΤ να περιπολεί με τη δικαιολογία κάποιων άδειων μπουκαλιών μπύρας μου φαίνεται πραγματικά αστείο...

skoumpi

Member
Μια μέρα είχα και εγω στη διάθεση μου να κοιμηθώ λίγο παραπάνω..... και με ξύπνησε ένας σεισμός!!!! (3.8 ριχτερ τελικά)
Τι να πεις;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εχω μια όρεξη για ΙΚΕΑ και τα κεφτεδακια του σήμερα

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μάθημα Αγγλικών

No dictionary has been able to explain adequately the difference between COMPLETE and FINISHED. However, at a recent linguistics conference held in London, England, and attended by some of the best linguists in the world, Samsundar Balgobin, a Guyanese, was the clear winner. His final challenge was this :
Some say there is no difference between COMPLETE and FINISHED. Please explain the difference between COMPLETE and FINISHED in a way that is easy to understand.
Here is his astute answer: "When you marry the right woman, you are COMPLETE. But, when you marry the wrong woman, you are FINISHED. And when the right one catches you with the wrong one, you are COMPLETELY FINISHED !"
His answer was received with a standing ovation lasting over 5 minutes , and it entitled him to receive an invitation to dine with the Queen .

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δεν το λεγες να σου φερω μια σακουλιτσα;;; Αν πας παντως δοκιμασε κ το σνιτσελ του...:xmas_wink:
Όχι εννοούσα να επισκεφθώ τα οριτζιναλ ΙΚΕΑ ( στον τόπο καταγωγής τους)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα