babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Και ναι η μέρα μου πλέον ξεκινάει με το ωραίο αυτό θέαμα...Μ.Α.Τ, γέροι,γριες που τους πιάνουν την κουβέντα και τα παλικάρια με τα μαύρα, αισθάνομαι μια ασφάλεια βρε παιδί μου...αν και θα τους παρακαλούσα να μην πιάνουν όλο το πεζοδρόμιο γιατί αναγκάζομαι και περνάω από το δρόμο και πρωί πρωί χωρίς καφέ και με τα ακουστικά όλο και κάποιος θα με πάρει σβάρνα...
Αυτό έχει κάποια σχέση με το σπάσιμο της κατάληψης ή απλά ομολογούμε όλοι που δεν αισθανόμαστε ασφαλείς;Εγώ πάλι δεν αισθάνομαι καμιά ασφάλεια στη χώρα μου όταν διαβάζω ειδήσεις σαν την παρακάτω.
Φρικτή δολοφονία στην Ξάνθη: Προσπάθησαν να βιάσουν και έκαψαν ζωντανή, την κόρη πασίγνωστου εμπόρου! - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα
Προφανώς και η φράση μου περί ασφάλειας ήταν ειρωνική όπως σωστά υπέθεσες και ορμώμενος από αυτό ανέφερες και το πραγματικά πολύ σκληρό περιστατικό στην Ξάνθη όσον αφορά το οποίο θα με βρεις και σύμφωνη, το στυγνό αναίτιο έγκλημα όμως υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει σε οποιαδήποτε χώρα.Αυτό έχει σχέση με τη φράση της Nedelja περί ασφάλειας.
Δεν το λεγες να σου φερω μια σακουλιτσα;;; Αν πας παντως δοκιμασε κ το σνιτσελ του...:xmas_wink:Εχω μια όρεξη για ΙΚΕΑ και τα κεφτεδακια του σήμερα
Όχι εννοούσα να επισκεφθώ τα οριτζιναλ ΙΚΕΑ ( στον τόπο καταγωγής τους)Δεν το λεγες να σου φερω μια σακουλιτσα;;; Αν πας παντως δοκιμασε κ το σνιτσελ του...:xmas_wink: