anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Γι'αυτό μελετάς Στοκχόλμη? :xmas_wink:Όχι εννοούσα να επισκεφθώ τα οριτζιναλ ΙΚΕΑ ( στον τόπο καταγωγής τους)
Γι'αυτό μελετάς Στοκχόλμη? :xmas_wink:Όχι εννοούσα να επισκεφθώ τα οριτζιναλ ΙΚΕΑ ( στον τόπο καταγωγής τους)
Αααα το πήγες πιο μακρια εσυ!! Οκ λοιπον οταν τα επισκεφθεις εκει στα ξενα δοκιμασε και το σνιτσελ να μου πεις αν το κανουν καλυτερο!! Χαχαχα το χαβά μου εγώ....:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:Όχι εννοούσα να επισκεφθώ τα οριτζιναλ ΙΚΕΑ ( στον τόπο καταγωγής τους)
Ναι... ν΄αποφασίσει το αφεντικό να της το κάνει δώρο!Σοβαρα τωρα, μια αποφαση ειναι.........
Το ήξερα ότι θα με τσακωσειςΓι'αυτό μελετάς Στοκχόλμη? :xmas_wink:
Ναι !! Αλλα άμα σου πω προς που πετάει τώρα το αφεντικο μου ......Ναι... ν΄αποφασίσει το αφεντικό να της το κάνει δώρο!
Πες μας ρε Ευαγγελια. Ειμαστε ετοιμοι να το αντιμετωπισουμε και αυτο και να γινουμε...:xmas_mrgreen: ή :xmas_twisted:Το ήξερα ότι θα με τσακωσεις
Ναι !! Αλλα άμα σου πω προς που πετάει τώρα το αφεντικο μου ......
Πες μας ρε Ευαγγελια. Ειμαστε ετοιμοι να το αντιμετωπισουμε και αυτο και να γινουμε...:xmas_mrgreen: ή :xmas_twisted:
Προσεξε γιατι σε εχω καταλαβει :xmas_eek::xmas_eek:Πώς κάνετε έτσι για Ν.Υ. ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω...
Κατι τετοια μου πεταει και ο Πανος και...(αντε μερες που ναι)Πώς κάνετε έτσι για Ν.Υ. ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω...