chrisbd
Member
Και μετά αναρωτιούνται γιατί καμιά φορά ακολουθούν τα βήματα της Τζούλιας...
Το παει για διεθνη καριερα!
ισχυει... ομως ισχυει, σε μενα τουλαχιστον, αν δω απο την αρχη κατι που μου αρεσει, μετα οσα και να δοκιμασω σκεφτομαι το αρχικο, οποτε γυρναω πισω και το αγοραζω τελικα.Να ρωτησω κατι τις γυναικες του φορουμ; Σας συμβαινει κ εσας οταν ψαχνετε κατι συγκεκριμενο να αγορασετε (πχ ενα φορεμα, ενα παλτο κλπ) ακομα κ αν βρειτε αυτο που σας αρεσει στο πρωτο μαγαζι που θα μπειτε να μην το αγοραζετε τελικα γιατι θελετε να δειτε τι αλλο υπαρχει στην αγορα κ να κανετε μια ερευνα; Νομιζω οτι μου συμβαινει σε αρρωστο βαθμο. Δυσκολευομαι να αγορασω κατι που μου αρεσει αν ειναι το πρωτο που θα δω.. Πειτε μου οτι δεν ειμαι μονη...!
Ναι ναι κ αυτο μου συμβαινει..! Ειναι κουραστικο να κανεις γυρους ολο το απογευμα για να καταληξεις σε αυτο που ειδες 4 ωρες πριν!varioAthens said:ισχυει... ομως ισχυει, σε μενα τουλαχιστον, αν δω απο την αρχη κατι που μου αρεσει, μετα οσα και να δοκιμασω σκεφτομαι το αρχικο, οποτε γυρναω πισω και το αγοραζω τελικα.
Συνήθως δοκιμάζω κάτι κι αν τη νύχτα το σκέφτομαι και δε μπορώ να κοιμηθώ την επομένη πάω σούμπιτη και το αγοράζω ! Ειδικά αυτό μου συμβαίνει με τα φορέματα. Τα τζιν όμως μπάμ και κάτωΝα ρωτησω κατι τις γυναικες του φορουμ; Σας συμβαινει κ εσας οταν ψαχνετε κατι συγκεκριμενο να αγορασετε (πχ ενα φορεμα, ενα παλτο κλπ) ακομα κ αν βρειτε αυτο που σας αρεσει στο πρωτο μαγαζι που θα μπειτε να μην το αγοραζετε τελικα γιατι θελετε να δειτε τι αλλο υπαρχει στην αγορα κ να κανετε μια ερευνα; Νομιζω οτι μου συμβαινει σε αρρωστο βαθμο. Δυσκολευομαι να αγορασω κατι που μου αρεσει αν ειναι το πρωτο που θα δω.. Πειτε μου οτι δεν ειμαι μονη...!
Εννοειται ..μη φοβου δεν εισαι μονη.Να ρωτησω κατι τις γυναικες του φορουμ; Σας συμβαινει κ εσας οταν ψαχνετε κατι συγκεκριμενο να αγορασετε (πχ ενα φορεμα, ενα παλτο κλπ) ακομα κ αν βρειτε αυτο που σας αρεσει στο πρωτο μαγαζι που θα μπειτε να μην το αγοραζετε τελικα γιατι θελετε να δειτε τι αλλο υπαρχει στην αγορα κ να κανετε μια ερευνα; Νομιζω οτι μου συμβαινει σε αρρωστο βαθμο. Δυσκολευομαι να αγορασω κατι που μου αρεσει αν ειναι το πρωτο που θα δω.. Πειτε μου οτι δεν ειμαι μονη...!
Πήγα και εγώ σήμερα με το μικρό στο jumbo και μας χάρισαν αυτό το "διαμάντι"