piccolo_mondo
Member
Καλα τα λετε! Γυρνωντας παντως τον χρονο πισω εχω μετανιωσει..που δεν ακολουθησα τηλεοπτικη καριερα!
Εγώ που είμαι και του πολυτεχνείου λίγο δυσκολεύτηκα να πω την αλήθεια...ποτέ δεν είναι αργά για τη καριέρα που θες.... Αναλόγως αν θες να μπλέξεις πολύ με νούμερα...Μα αυτο ειναι πραγματικα δυσκολο!!! Πώς να χωρεσεις 7 γραμματα σε 4 παυλες;;; Οχι, οχι επιπεδο πολυτεχνειου δεν απαιτειτο!
Θα μπορουσες?ειχες προτασεις?Και η Μενεγακη,εκανε την γλαστρα...και την ειδες τωρα?Καλα τα λετε! Γυρνωντας παντως τον χρονο πισω εχω μετανιωσει..που δεν ακολουθησα τηλεοπτικη καριερα!
http://www.travelstories.gr/social-...%ED%E1-%FC%EB%E1-%E5%E4%FE-17.html#post474412Βαρυσήμαντη μετα-ανάλυση για το πέρδεσθαι εν πτήσει
Πάντως αυτός ο έρωτας μας τροφοδότησε μουσικά με μερικά από τα πιο αξέχαστα τραγούδια!Τα καλά τραγούδια γράφονται πάντα μετά από χωρισμό. Ετσι και ο Ρακιντζής, μετά την Αρβανίτη έκανε τον καλό του δίσκο ("Ετσι μ'αρέσει") Αν δεν τα τραγουδούσε και ο ίδιος θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Αφού τώρα είδα το σχόλιο της anny, να μην κάνω μία παρέμβαση;Ωχ, άντε πάλι.....
Δεν το ψάχνουν λίγο παραπάνω; Λύση ιδανική Ορισμοί για: κλανιόλα - slang.gr για πιλοτήρια. Και σε πολυτελή εκδοχή χειροποίητη ασημένια κλανιόλα κατασκευασμένη από τον οίκο Bochler (μπόχλερ) του Αμβούργου το 19ο αι.Στην περίπτωση των επιβατών, οι ερευνητές συστήνουν ανεπιφύλακτα τον άμεσο αερισμό. Στο κόκπιτ, όμως, το πρόβλημα είναι πιο περίπλοκο:
«Από τη μία πλευρά, αν ο πιλότος συγκρατήσει την πορδή, όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της διάσπασης της προσοχής, ενδέχεται να επηρεάσουν την ικανότητά του να χειρίζεται το αεροσκάφος».
«Από την άλλη πλευρά, αν ο πιλότος απελευθερώσει την πορδή, ο συγκυβερνήτης ενδέχεται να επηρεαστεί με την οσμή, κάτι που επίσης επηρεάζει την ασφάλεια της πτήσεις» γράφει η ερευνητική ομάδα.
Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή είναι ότι οι επιβάτες που προαισθάνονται επερχόμενες εκλύσεις αερίων πρέπει να αποφεύγουν την πρώτη θέση, λόγω των δερμάτινων καθισμάτων, και να προτιμήσουν την τουριστική θέση, της οποίας τα υφασμάτινα καθίσματα απορροφούν έως και το 50% της οσμής.
Πηγή in.gr
Πάντως αυτό, να το κοιτάξεις το συντομότερο. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα.Πάντως η αλήθεια είναι ότι εδώ και 3-4 μέρες ακούω συνέχεια Ρακιντζή, έχει καταντήσει αρρωστημένο.