ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Καλημέρα σας
Για το θέμα αυτό έχει κάνει και αναφορά σε εκπομπή ο μέγας Γεωργίου με την περίφημη ατάκα "κάποτε πληρώναμε για το μ***ι, τώρα πληρώνουμε για την αναμονή, ήμαρτον". Μεγάλη καλτ εκπομπή, όποιος βρει βίντεο ας ποστάρει...Καλημερα!!! Δηλωνω την αμεριστη συμπαρασταση μου στην underwater! Αγαπω Ρακιντζη κ εγω. Μεγαλωσα με τα τραγουδια του! Τι να πρωτοθυμηθω.. Να εισαι εκει, περασμενα ξεχασμενα, ολοκληρο φεγγαρι κ αλλα πολλα....
tripakias, υπηρξε μια περιοδος που ως φοιτητρια ειχα αναγκη χαρτζιλικι κ ψαχνοντας τις αγγελιες στις τοπικες εφημεριδες βρηκα αυτο. Ατακες του τυπου η δουλεια δεν ειναι ντροπη τις εχεις ακουσει ετσι;;; Αυτο πού θυμαμαι ειναι οτι υπηρχε κολπο για να μην κερδιζουν οι παιχτες κ μαλιστα ειχα εκπαιδευτει πολυ καλα σε αυτο (παιρνουσε κ απο το χερι μου). Καποια στιγμη ομως κατι δεν προεβλεψα σωστα κ ενας παιχτης κερδισε ενα μεγαλο χρηματικο ποσο! Θυμαμαι, λοιπον, οτι μπροστα στην καμερα επρεπε να ειμαι ενθουσιασμενη κ να του δινω συγχαρητηρια ενω μεσα μου σκεφτομουν την γκρινια που θα ακουσω μετα απο το αφεντικο μου... Αυτα!
Τα καλά τραγούδια γράφονται πάντα μετά από χωρισμό. Ετσι και ο Ρακιντζής, μετά την Αρβανίτη έκανε τον καλό του δίσκο ("Ετσι μ'αρέσει") Αν δεν τα τραγουδούσε και ο ίδιος θα ήταν ακόμα καλύτερα.Καλημερα!!! Δηλωνω την αμεριστη συμπαρασταση μου στην underwater! Αγαπω Ρακιντζη κ εγω. Μεγαλωσα με τα τραγουδια του! Τι να πρωτοθυμηθω.. Να εισαι εκει, περασμενα ξεχασμενα, ολοκληρο φεγγαρι κ αλλα πολλα.... !
Α ωραια, αυτα πηρα...Ναι αλλά τα in ακουστικά είναι τα Beats by dr Dre.
Ανυπέρβλητος[URL="anamoni - YouTube[/URL]
Λες να έβλεπε την piccolo?Ανυπέρβλητος
Δεν ειμασταν τοσο χαλια βρε εμεις! Φαινομενικα ηταν ενα δυσκολο παιχνιδι και ειχε να κανει με την τυχη (επελεγες κουτακια-εκει μπλοφαρα ουσιαστικα). Τι να πεις!GTS said:Λες να έβλεπε την piccolo?
Μα αυτο ειναι πραγματικα δυσκολο!!! Πώς να χωρεσεις 7 γραμματα σε 4 παυλες;;; Οχι, οχι επιπεδο πολυτεχνειου δεν απαιτειτο!GTS said:Αντιλαβού....δεν ήταν δηλ. κάτι τέτοιο δύσκολο...
Και οι ...ραδιο αρβυλα,παντα επικαιροι..Μα αυτο ειναι πραγματικα δυσκολο!!! Πώς να χωρεσεις 7 γραμματα σε 4 παυλες;;; Οχι, οχι επιπεδο πολυτεχνειου δεν απαιτειτο!