Nedelja
Moderator
Εμ τώρα εξηγούνται όλα... είπα κι εγώ...και πολυ καλα θα κανεις γιατι δεν ζω στην Αθήνα..![]()
σχεδόν αλλά μόνο τις πρωινές ώρες Δευτέρα-Παρασκεύη...και δεν ξέρω και για πόσο ακόμα...σχεδόν γειτονάκια ???
Εμ τώρα εξηγούνται όλα... είπα κι εγώ...και πολυ καλα θα κανεις γιατι δεν ζω στην Αθήνα..![]()
σχεδόν αλλά μόνο τις πρωινές ώρες Δευτέρα-Παρασκεύη...και δεν ξέρω και για πόσο ακόμα...σχεδόν γειτονάκια ???
σίγουρα μόνο πρωί γιατί βράδυ δεν ''παίζει'' η περιοχή με τίποτα ,ειδικά απο την κάτω μεριά της πλατείαςΕμ τώρα εξηγούνται όλα... είπα κι εγώ...
σχεδόν αλλά μόνο τις πρωινές ώρες Δευτέρα-Παρασκεύη...και δεν ξέρω και για πόσο ακόμα...![]()
Στην κάτω μεριά δουλεύω και έχω ''μείνει'' κατά κάποιο τρόπο και κάποια χρόνια (ως φιλοξενούμενη) στο ίδιο μέρος... η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν αντιμετώπισα ουσιαστικό πρόβλημα απλά εντείνεται τη νύχτα η αίσθηση του φόβου...σίγουρα μόνο πρωί γιατί βράδυ δεν ''παίζει'' η περιοχή με τίποτα ,ειδικά απο την κάτω μεριά της πλατείας
Οκ κατάλαβα ...Στην κάτω μεριά δουλεύω και έχω ''μείνει'' κατά κάποιο τρόπο και κάποια χρόνια (ως φιλοξενούμενη) στο ίδιο μέρος... η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν αντιμετώπισα ουσιαστικό πρόβλημα απλά εντείνεται τη νύχτα η αίσθηση του φόβου...
Η ειρωνία της τύχης....επέμενα να ξενοικιάσουμε το διαμέρισμα και 5 μήνες μετά βρήκα δουλειά στο δίπλα στενό...![]()
Νομίζω ότι πάντα θέλεις (σε όποια ηλικία κι αν είσαι) η δουλειά σου να είναι σε μια λογική απόσταση από το σπίτι σου. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να κάνεις ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα.Οταν περάσουν τα χρόνια τότε θέλεις η δουλειά και το σπίτι να είναι πολύ κοντά
Ειναι μια υπεροχη μερα πραγματι...Μετά πας στο νοσοκομείο να πάρεις τ αποτελέσματα και εκεί που περιμένεις τα χειρότερα,ακούς καλά νέα.Οπότε!!!!
το ''λογική απόσταση '' είναι σχετικόΝομίζω ότι πάντα θέλεις (σε όποια ηλικία κι αν είσαι) η δουλειά σου να είναι σε μια λογική απόσταση από το σπίτι σου. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να κάνεις ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα.
Επίσης, αν η δουλειά δεν είναι δική σου, καλό είναι να μη μένεις πολύ κοντά, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σε θεωρούν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο.