underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Eχεις μαζεψει αρκετες; Πλακα εχει.
Όχι, έκανα πολύ πρόσφατα join και δεν είναι πολύς καιρός που ασχολούμαι, αλλά έχω ήδη ενθουσιαστεί επειδή πάντα είχα κόλλημα με τις καρτ-ποστάλ, μαζεύω, ζητάω από φίλους που ταξιδεύουν να μου στέλνουν και τα σχετικά! Και σε όλους φαίνεται περίεργο! Οπότε έχω ενθουσιαστεί που τόσοι ακόμα άνθρωποι έχουν το ίδιο χούι!Eχεις μαζεψει αρκετες; Πλακα εχει.
http://www.amapola.gr/kalithea/frame.htmlΞέρει πλάκα-πλάκα κανείς μέρη στην Αθήνα όπου μπορεί κάποιος να αγοράσει πιο ιδιαίτερες καρτ-ποστάλ; Επειδή ως τώρα έχω ψιλοαπογοητευτεί!
Ευχαριστώ πολύ! Οι παλιές εικόνες είναι πολύ ωραίες! Με προβληματίζει ότι δεν αναφέρονται κάπου οι τιμές βέβαια. Κάτι μου λέει ότι θα είναι τσιμπημένες. :roll:
Ναι, οι κάρτες με έργα τέχνης είναι πολύ ωραίες! Έχω αρκετές τέτοιες, κυρίως από μουσεία, αλλά τις κρατάω για μένα, δεν θα τις έστελνα.Δεν έχω κόλλημα, αλλά η πιο ιδιαίτερη καρτ ποστάλ που έχω είναι από μια γνωστή μου ζωγράφο που έκανε μια έκδοση σε περιορισμένα αριθμημένα κομμάτια. Εννοείται ότι σε μια κορνίζα είναι πραγματικό έργο τέχνης (το οποίο και σκοπεύω να κάνω...)
Θα το δοκιμασω κι εγωΠάντως όπως και να 'χει οι καρτ-ποστάλ που έρχονται με το ταχυδρομείο έχουν τελείως διαφορετική αίσθηση από εκείνες που απλά αγοράζει και μαζεύει κανείς. Τα χειρόγραφα σχόλια, τα γραμματόσημα, η σφραγίδα του ταχυδρομείου, όλα δίνουν ένα προσωπικό στοιχείο στην εμπειρία.
Τέλεια! Να ανταλλάξουμε απόψεις μετά.Θα το δοκιμασω κι εγω