taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Έκανες ένα γράμμα λάθος. Στο BOrneo πρέπει να πας το καλοκαιράκι...
Έκανες ένα γράμμα λάθος. Στο BOrneo πρέπει να πας το καλοκαιράκι...
Πωπω ούτε εγώ! Ευχαριστώ για το βίντεο. Πόσο αστείες μοιάζουν οι πράξεις και τελετουργίες του ανθρώπινου είδους καμιά φοράΔεν ειχα ιδεα οτι γινεται κατι τετοιο!
How the border between India and Pakistan is closed, every day. [VIDEO]
Ομολογώ πως δε συγκρατήθηκα, μ έπιασαν λίγο τα γέλιαΠωπω ούτε εγώ! Ευχαριστώ για το βίντεο. Πόσο αστείες μοιάζουν οι πράξεις και τελετουργίες του ανθρώπινου είδους καμιά φορά
Ε όχι και λίγο!Ομολογώ πως δε συγκρατήθηκα, μ έπιασαν λίγο τα γέλια
Σκέφτηκα να είμαι ευγενική, μην τους προσβάλλω και πολύΕ όχι και λίγο!
Απίστευτα cult. Ιδιαίτερα ένας εκ των στρατιωτών (Ινδός) είναι σα να κάνει πλάκα!Δεν ειχα ιδεα οτι γινεται κατι τετοιο!
Υποκλίνομαι!!!Δεν ειχα ιδεα οτι γινεται κατι τετοιο!
Οι λακούβες γενικά είναι λίγο αναίσθητες σ'αυτά, μπενάκης βγενάκης ό,τι λες. Δεν ήταν πάντα έτσι όμως - οι παλιές οι λακούβες είχαν τρόπους. Το καλύτερο που μπορώ να σου προτείνω είναι να την κοιτάς υποτιμητικά όποτε περνάς από εκεί και να στρέφεις μετά το βλέμμα αλλού - είναι πολύ ευαίσθητες κατά βάθος οι λακούβες σε κάτι τέτοια. Δε θα κερδίσεις τίποτα, αλλά θα επανακτήσεις λίγη από τη χαμένη σου περηφάνια.μια λακούβα άνοιξε το μπροστινό δεξί μου λάστιχο σαν τριαντάφυλλο... τι να κάνω? (επιτέθηκα φραστικά στη λακούβα αλλά δε φάνηκε να πτοήθηκε)
Tστστστσ... Τους κοροιδευετε τους ανθρωπους, κανεις δεν εντιπωσιαστηκε με την ευλιγισια που φερνουν το ποδι στο κουτελο με τετοια ανεση..?Δεν ειχα ιδεα οτι γινεται κατι τετοιο!