• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πωπω ούτε εγώ! Ευχαριστώ για το βίντεο. Πόσο αστείες μοιάζουν οι πράξεις και τελετουργίες του ανθρώπινου είδους καμιά φορά
Ομολογώ πως δε συγκρατήθηκα, μ έπιασαν λίγο τα γέλια:D

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Υποκλίνομαι!!!
Θα αντέξω και δεν θα σχολιάσω τα μουστάκια, ούτε τις στολές, ούτε τις γκριμάτσες, ούτε το ότι ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα είναι πιο γελοίος... ΟΧΙ... Θα σταθώ κυρία!
Μία απορία να εκφράσω θέλω.
Μόνο σε μένα η ξεχαρβαλωμένη κίνησή τους θύμισε φιγούρες του Καραγκιόζη που πάνω στο ταρακούνημα φεύγανε αλλού τα χέρια και αλλού τα πόδια?

varioAthens

Member
Δεν καταλαβαίνω γιατί κοροϊδεύετε....οι άνθρωποι απλά εκτελούν με ζέση και πάθος το καθήκον τους...:D

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
μια λακούβα άνοιξε το μπροστινό δεξί μου λάστιχο σαν τριαντάφυλλο... τι να κάνω? (επιτέθηκα φραστικά στη λακούβα αλλά δε φάνηκε να πτοήθηκε)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
μια λακούβα άνοιξε το μπροστινό δεξί μου λάστιχο σαν τριαντάφυλλο... τι να κάνω? (επιτέθηκα φραστικά στη λακούβα αλλά δε φάνηκε να πτοήθηκε)
Οι λακούβες γενικά είναι λίγο αναίσθητες σ'αυτά, μπενάκης βγενάκης ό,τι λες. Δεν ήταν πάντα έτσι όμως - οι παλιές οι λακούβες είχαν τρόπους. Το καλύτερο που μπορώ να σου προτείνω είναι να την κοιτάς υποτιμητικά όποτε περνάς από εκεί και να στρέφεις μετά το βλέμμα αλλού - είναι πολύ ευαίσθητες κατά βάθος οι λακούβες σε κάτι τέτοια. Δε θα κερδίσεις τίποτα, αλλά θα επανακτήσεις λίγη από τη χαμένη σου περηφάνια.

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη