• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Και είναι χάλια αυτοί οι Σερβοι βρε παιδί μου παπαπαπαα :D
Ναι...ναι...δεν βλέπονται και οι Σέρβοι και οι Σέρβες για λύπηση...:haha:
Κορίτσια συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω: καλά οι Έλληνες άνδρες να ενθουσιαστούν με τις Σέρβες (όπως όλοι οι μεσογειακοί όταν δουν πανύψηλες γυναίκες), αλλά όχι και να βγάλουμε οι γυναίκες τρελά γκομενάκια τους άνδρες Σέρβους!:shock:

Καλά παιδιά, συμπαθέστατα, αλλά ΥΠΕΡ-νταβρατισμένα, για να μην μιλήσω για το ότι κάνουν τους Έλληνες να φαίνονται κολλεγιόπαιδα (too much βαρβατίλα για τα γούστα μου).

Εμείς όταν είχαμε πάει είχαμε θεωρήσει ότι οι γυναίκες ήταν σαφώς πιο εμφανίσιμες, αν και γενικότερα τους χαρακτηρίσαμε ως λαό "θεριά"!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εννοείται....από Τρίτη θα αρχίσει η ανταπόκριση...εκτός και με πλανέψει κανένα ψηλό αγόρι και ξεμείνω...:haha::bleh:
Εχω να σου δωσω μερικα τηλεφωνα αν ενδιαφερεσαι ;) ;)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εχω να σου δωσω μερικα τηλεφωνα αν ενδιαφερεσαι ;) ;)
:haha::haha::haha:
Είπαμε βρε Ορέστη αλλά όχι κι έτσι...δεν έχω φτάσει σε αυτό σημείο...:haha:
Εξάλλου θα συνοδεύομαι από ψηλό αγόρι στην ανάγκη θα τον προσφωνώ και Ivan και θα βολευτώ...Επειδή όμως ποτέ δεν ξέρεις κράτα την προσφορά για το καλοκαίρι στο Beer Festival :D(είπαμε θα πάμε, έτσι;;;)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
η επίδραση της ραδιενέργειας του chernobil σε σχέση με την ραδιενέργεια των ιατρικών μηχανημάτων στον άνθρωπο

130 σελίδες ακόμα :) :) :)
Και ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα? Μου φαίνεται λίγο δύσκολο το θέμα γιατί πρέπει να βρεις ιατρικά μηχανήματα που να παράγουν τα ίδια ραδιενεργά ισότοπα με την έκρηξη στο Τσερνόμπιλ.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
:haha::haha::haha:
Είπαμε βρε Ορέστη αλλά όχι κι έτσι...δεν έχω φτάσει σε αυτό σημείο...:haha:
Εξάλλου θα συνοδεύομαι από ψηλό αγόρι στην ανάγκη θα τον προσφωνώ και Ivan και θα βολευτώ...Επειδή όμως ποτέ δεν ξέρεις κράτα την προσφορά για το καλοκαίρι στο Beer Festival :D(είπαμε θα πάμε, έτσι;;;)
οκ οκ ;)
για το καλοκαιρι εχουμε κλεισει,μην τα ξαναλεμε :D τι ωρα πετας σημερα;;
Edit: Σκυλι αγιου βερναρδου ειναι το παιδι και θα τον φωναζεις Ivan ??? αλλο ονομα δεν βρηκες να διαλεξεις;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
τι ωρα πετας σημερα;;;
18.35

Edit: Σκυλι αγιου βερναρδου ειναι το παιδι και θα τον φωναζεις Ivan ??? αλλο ονομα δεν βρηκες να διαλεξεις;
Αχ βρε Ορέστη βιάζεσαι...κάνε μια μετάφραση του Ivan στα ελληνικά και θα έχεις την απάντηση...:haha::bleh:

Να σε ρωτήσω και κάτι λες να έχω πρόβλημα με το backpack με τόσα λουριά που έχει; Κατά καιρούς έχουν πει σε γνωστούς οτι πρέπει να το έχουν σε μια θήκη και καλά...Εγώ δεν το έχω ξαναβάλει σε αεροπλάνο οπότε έχω άγνοια...:roll:

Edit και από μένα: Κουλούκι του Αγίου Βερνάρδου έπρεπε να πεις...:haha:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Να σε ρωτήσω και κάτι λες να έχω πρόβλημα με το backpack με τόσα λουριά που έχει; Κατά καιρούς έχουν πει σε γνωστούς οτι πρέπει να το έχουν σε μια θήκη και καλά...Εγώ δεν το έχω ξαναβάλει σε αεροπλάνο οπότε έχω άγνοια...:roll:

Edit και από μένα: Κουλούκι του Αγίου Βερνάρδου έπρεπε να πεις...:haha:
μπααα δεν νομιζω να εχεις θεμα .. το εχω βαλει σε αεροπλανο 4-5 φορες και το πηρα σωο .. η μια πτηση μαλιστα ητανε Βελιγραδι-Αθηνα,με Ολυμπιακη ομως ..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα