ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
έγω όρισα ένα μίνιμουν. Θέλω να βάλω πολλές φωτογραφίες μέσα, και σχεδιαγράμματα, άρα θα μου πάρουν τουλάχιστον 60 σελίδες
πρόσεχε τι θα πειςΕχω αρχισει και αναθεωρω για τον γυναικειο πληθυσμο της Λιθουανιας ...!!
Δηλαδή;;;;;;;;Εχω αρχισει και αναθεωρω για τον γυναικειο πληθυσμο της Λιθουανιας ...!!
Νομίζω ότι αυτές που έβαλε ο Θανάσης είναι οι ωραιότερες.... Πολύ κάτω του μετρίου το DNA στη χώρα (βέβαια, από την άλλη, πήγα εκεί μετά από τη Λευκορωσία...)Οι Λιθουανές ειναι ωραίες ρε συ! (Βέβαια όχι αυτές που έβαλε ο Θανάσης, ίου!)
Ναι ξέρουμε ξέρουμε...βέβαια, από την άλλη, πήγα εκεί μετά από τη Λευκορωσία...
Χμμ..κάτι φίλες που έχω πάντως είναι κούκλες κ γενικά όταν πήγα ωραία πρόσωπα έβλεπα τριγύρω! Δεν είναι και Ρωσία βέβαια και για Λευκορωσία δεν ξέρω αλλά για να το λες..Νομίζω ότι αυτές που έβαλε ο Θανάσης είναι οι ωραιότερες.... Πολύ κάτω του μετρίου το DNA στη χώρα (βέβαια, από την άλλη, πήγα εκεί μετά από τη Λευκορωσία...)
Δεν υπάρχει αυτότο φορουμ μου εχει κανει κακο, σημερα εκανα μια αιτηση και αντι να υπογραψω με το πραγματικο μου ονομα εγραψα mfish , ευτυχως το πηρα πρεφα πριν ξεφτυλιστω
καλό !!!!!το φορουμ μου εχει κανει κακο, σημερα εκανα μια αιτηση και αντι να υπογραψω με το πραγματικο μου ονομα εγραψα mfish , ευτυχως το πηρα πρεφα πριν ξεφτυλιστω
Προτείνω για τη ψυχικη ηρεμια του φορουμ, πέρα απο ιστορια του μηνα να ψηφιζουμε και μελος του μηνα που θα απαγορευεται να κανει αναρτησεις για το που θα παει...