• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
έγω όρισα ένα μίνιμουν. Θέλω να βάλω πολλές φωτογραφίες μέσα, και σχεδιαγράμματα, άρα θα μου πάρουν τουλάχιστον 60 σελίδες ;)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Προς το καλο βεβαια .. Οι εμπειριες μου ηταν μαλλον μετριες,αλλα τωρα αρχιζω και αναθεωρω :) :)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Οι Λιθουανές ειναι ωραίες ρε συ! (Βέβαια όχι αυτές που έβαλε ο Θανάσης, ίου!)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οι Λιθουανές ειναι ωραίες ρε συ! (Βέβαια όχι αυτές που έβαλε ο Θανάσης, ίου!)
Νομίζω ότι αυτές που έβαλε ο Θανάσης είναι οι ωραιότερες.... Πολύ κάτω του μετρίου το DNA στη χώρα (βέβαια, από την άλλη, πήγα εκεί μετά από τη Λευκορωσία...)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
το φορουμ μου εχει κανει κακο, σημερα εκανα μια αιτηση και αντι να υπογραψω με το πραγματικο μου ονομα εγραψα mfish , ευτυχως το πηρα πρεφα πριν ξεφτυλιστω

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Νομίζω ότι αυτές που έβαλε ο Θανάσης είναι οι ωραιότερες.... Πολύ κάτω του μετρίου το DNA στη χώρα (βέβαια, από την άλλη, πήγα εκεί μετά από τη Λευκορωσία...)
Χμμ..κάτι φίλες που έχω πάντως είναι κούκλες κ γενικά όταν πήγα ωραία πρόσωπα έβλεπα τριγύρω! Δεν είναι και Ρωσία βέβαια και για Λευκορωσία δεν ξέρω αλλά για να το λες..

το φορουμ μου εχει κανει κακο, σημερα εκανα μια αιτηση και αντι να υπογραψω με το πραγματικο μου ονομα εγραψα mfish , ευτυχως το πηρα πρεφα πριν ξεφτυλιστω
Δεν υπάρχει αυτό:haha::haha:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλό !!!!! :haha:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607