• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Elenara88....πες αλεύρι!

Last edited by a moderator:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Last edited by a moderator:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πέστα!
Έχω αρχίσει να φρικάρω με το χρόνο που περνάω στο internet καθημερινά.
Και έχω κουραστεί να τρώω πίτες από τα ίδια και τα ίδια άτομα στα οποία κάνω κάθε εβδομάδα και μια νέα ταξιδιωτική πρόταση για να παίρνω σαν απάντηση: "σιγά μην τρέχουμε καλοκαιριάτικα. Κυκλάδες παιδί μου!". Χρειάζεται να ενισχύσω την κοινωνική μου ζωή άμεσα.:roll:
Εγώ πάλι και χωρίς internet μπορώ να ζήσω...αποδεδειγμένα...και τα πολύ δικά μου άτομα έχουν όρεξη για ταξίδια...οι Κυκλάδες δεν έχουν πέσει ποτέ στο τραπέζι τα τελευταία χρόνια...
Δυστυχώς όμως χρειάζεται να ενισχύσω το πορτοφόλι μου άμεσα...:haha::haha::haha:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
και τα πολύ δικά μου άτομα έχουν όρεξη για ταξίδια...οι Κυκλάδες δεν έχουν πέσει ποτέ στο τραπέζι τα τελευταία χρόνια...
Μωρέ και τα δικά μου έχουν τρελές ορέξεις! Για Σύρο, Σίφνο, τέτοια σκηνικά! Τα Δωδεκάνησα έχουν το ρόλο εξωτικού προορισμού στην παρέα μας. :D

Να δω τι αλχημείες θα σκαρφιστώ πάλι μπας και καταφέρω να κάνω κάποιο πιο μακρινό ταξιδάκι! :D

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ποιά είναι η παρανομία? Απαγορέυονται οι δονητές στα αεροπλάνα? Μήπως απλώς το παγκοσμίως άγνωστο σούργελο προσπαθεί απλώς να γίνει διάσημη με οποιοδήποτε μέσο?

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν νομιζω οτι απαγορευεται .. απλα το ειχε χρησιμοποιησει προσφατως το κοριτσι και το ειχε αφησει με τις μπαταριες μεσα οποτε αρχισε να δονειται η τσαντα και την πηρανε χαμπαρι ..

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ποιά είναι η παρανομία? Απαγορέυονται οι δονητές στα αεροπλάνα? Μήπως απλώς το παγκοσμίως άγνωστο σούργελο προσπαθεί απλώς να γίνει διάσημη με οποιοδήποτε μέσο?
Μα δε μίλησε κανείς για παρανομία απλά έγινε ρεζίλι η γυναίκα ή, εν πάση περιπτώσει, αισθάνθηκε λίγο άβολα ... και ως τρόπο προβολής δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα έξυπνο!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
taver said:
Ποιά είναι η παρανομία?
Οι συσκευες που λειτουργουν με μπαταριες πρεπει να ειναι στο off. Η συγκεκριμενη δεν ηταν προφανως αφου λειτουργησε..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384