battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Elenara88....πες αλεύρι!
Last edited by a moderator:
ααααααα τα καταφερες θηριοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;
ααααααα τα καταφερες θηριοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;
:love1: :love1: :love2: :love2: :kiss:
Εγώ πάλι και χωρίς internet μπορώ να ζήσω...αποδεδειγμένα...και τα πολύ δικά μου άτομα έχουν όρεξη για ταξίδια...οι Κυκλάδες δεν έχουν πέσει ποτέ στο τραπέζι τα τελευταία χρόνια...Πέστα!
Έχω αρχίσει να φρικάρω με το χρόνο που περνάω στο internet καθημερινά.
Και έχω κουραστεί να τρώω πίτες από τα ίδια και τα ίδια άτομα στα οποία κάνω κάθε εβδομάδα και μια νέα ταξιδιωτική πρόταση για να παίρνω σαν απάντηση: "σιγά μην τρέχουμε καλοκαιριάτικα. Κυκλάδες παιδί μου!". Χρειάζεται να ενισχύσω την κοινωνική μου ζωή άμεσα.:roll:
Μωρέ και τα δικά μου έχουν τρελές ορέξεις! Για Σύρο, Σίφνο, τέτοια σκηνικά! Τα Δωδεκάνησα έχουν το ρόλο εξωτικού προορισμού στην παρέα μας.και τα πολύ δικά μου άτομα έχουν όρεξη για ταξίδια...οι Κυκλάδες δεν έχουν πέσει ποτέ στο τραπέζι τα τελευταία χρόνια...
Μήπως αυτή η "είδηση" είναι ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος και κακώς γράφτηκε εδώ; Λέμε τώρα ...
Ποιά είναι η παρανομία? Απαγορέυονται οι δονητές στα αεροπλάνα? Μήπως απλώς το παγκοσμίως άγνωστο σούργελο προσπαθεί απλώς να γίνει διάσημη με οποιοδήποτε μέσο?
Μα δε μίλησε κανείς για παρανομία απλά έγινε ρεζίλι η γυναίκα ή, εν πάση περιπτώσει, αισθάνθηκε λίγο άβολα ... και ως τρόπο προβολής δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα έξυπνο!Ποιά είναι η παρανομία? Απαγορέυονται οι δονητές στα αεροπλάνα? Μήπως απλώς το παγκοσμίως άγνωστο σούργελο προσπαθεί απλώς να γίνει διάσημη με οποιοδήποτε μέσο?
Οι συσκευες που λειτουργουν με μπαταριες πρεπει να ειναι στο off. Η συγκεκριμενη δεν ηταν προφανως αφου λειτουργησε..taver said:Ποιά είναι η παρανομία?