• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
... αρχίζω να συνέρχομαι ...

panpan

Member
Με κανετε και ντρεπομαι.:cool::bleh:
Παω δουλεια,τα λεμε το απογευμα.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Να δω τι αλχημείες θα σκαρφιστώ πάλι μπας και καταφέρω να κάνω κάποιο πιο μακρινό ταξιδάκι! :D
Να σου προτείνω κάποιες μεθόδους που κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει:
1. Αρχίζεις και μιλάς συνέχεια για ένα μέρος μέχρι αηδίας...
2. Βάζεις να δουν ντοκιμαντερ με το εν λόγω μέρος και αφήνεις δήθεν τυχαία περιοδικά με ανάλογο αφιέρωμα δεξιά και αριστερά...Αν βρεις και ταινία που να έχει γυριστεί εκεί ακόμα καλύτερα....
3. Αν το αντέχει η τσέπη σου κάνεις δώρο τα αεροπορικά οπότε φέρνεις τον άλλο προ τετελεσμένου γεγονότος...
4. Δεν πας ταξίδι ποτέ με μεγάλη παρέα γιατί δύσκολα θα αποφασίσετε το που θα πάτε, δεν θα έχετε όλοι την ίδια όρεξη και πιθανόν τα ίδια χρήματα. Οι μεγάλες παρέες καταλήγουν όντως στις Κυκλάδες.
5. Μια τελευταία μέθοδος που έβαλα σε εφαρμογή μόλις χτες είναι να κάνεις τους άλλους τύφλα και μετά να τους πεις να κλείσετε εισιτήρια για κάπου ή να υποσχεθούν οτι θα πάτε (αν πίνουν όμως πολύ σαν τη δική μου παρέα θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω....:haha:)

Και κάτι άσχετο: Panpan υποκλίνομαι....:clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
@Ψωμι πραγματικα υπερεβεις εαυτον !!!R-E-S-P-E-C-T!!

@Nedi πολυ καλες αυτες οι προτασεις ..αλλα γενικα αν ο/η/οι "παρεας " δεν ειναι ταξιδιαρης/-α/-ηδες ...δεν τους κανει κουκου με τιποτα.

Last edited by a moderator:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Nedelja ευχαριστώ για τις ιδέες σου, αλλά δεν το κόβω!:)
Καταλαβαίνω πότε με παίρνει και νομίζω ότι φέτος δεν είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις.
Οπότε μιλώντας για αλχημείες μιλάω κατά βάση για τρόπους που να διασφαλίσουν το ότι δεν θα κόψω τις φλέβες μου αν πάω μόνη μου (κάποιο εθελοντικό ας πούμε).:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος