mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
ξαφνικα απεκτησα 6ο αεροπλανακι, τραγικη ειρωνεια φοβαμαι λιγο τα αεροπλανα και εβλεπα ενα εφιαλτη χτες σχετικο
Μη φοβάσαι καθόλου αυτά τα αεροπλανάκια ... είναι απολύτως ασφαλή ...ξαφνικα απεκτησα 6ο αεροπλανακι, τραγικη ειρωνεια φοβαμαι λιγο τα αεροπλανα και εβλεπα ενα εφιαλτη χτες σχετικο
Test, test
Δηλαδή έχω κι εγώ τώρα 6 αεροπλανάκια;
ΚΑΙ επισημως πολυλογουδες δηλαδη!ξαφνικα απεκτησα 6ο αεροπλανακι, τραγικη ειρωνεια φοβαμαι λιγο τα αεροπλανα και εβλεπα ενα εφιαλτη χτες σχετικο
μεγαλη αληθεια.....!!!!Test, test
Δηλαδή έχω κι εγώ τώρα 6 αεροπλανάκια;
update: Όσο μειώνονται τα πραγματικά αεροπλάνα αυξάνονται τα ψεύτικα
ε δε με λες και πολυλογου, συμφωνα με τα στατιστικα μουΚΑΙ επισημως πολυλογουδες δηλαδη!
Ε ναι! Όσο κάθεσαι και γράφεις στο φόρουμ χάνεις με γεωμετρική πρόοδο (χμ. ελένη μη βαράς, ό,τι θυμάμαι σκόρπιο λέω ) τις πιθανότητες να επενδύσεις τον ίδιο χρόνο σε :... δηλαδή εγώ που έχω μόνο 4 αεροπλανάκια έχω περισσότερες ελπίδες ... για πραγματικά;
Θα ακολουθήσω κατά γράμμα τις συμβουλές σου !Ε ναι! Όσο κάθεσαι και γράφεις στο φόρουμ χάνεις με γεωμετρική πρόοδο (χμ. ελένη μη βαράς, ό,τι θυμάμαι σκόρπιο λέω ) τις πιθανότητες να επενδύσεις τον ίδιο χρόνο σε :
1. Εύρεση online ευκαιριών για εισιτήρια
2. Εύρεση εργασίας ή αύξηση παραγωγικότητας που συνεπάγεται αύξηση εισοδήματος για να κάνεις ταξίδια
3. Κοινωνική ζωή για να αποκτήσεις περισσότερους φίλους με τους οποίους να πηγαίνεις ταξίδια
χααχχαχαχαχαχα εεεεεμ για να το λέωΘα ακολουθήσω κατά γράμμα τις συμβουλές σου !
Δε μπορεί ... κάτι θα ξέρεις !
Πέστα!Ε ναι! Όσο κάθεσαι και γράφεις στο φόρουμ χάνεις με γεωμετρική πρόοδο (χμ. ελένη μη βαράς, ό,τι θυμάμαι σκόρπιο λέω ) τις πιθανότητες να επενδύσεις τον ίδιο χρόνο σε :
1. Εύρεση online ευκαιριών για εισιτήρια
2. Εύρεση εργασίας ή αύξηση παραγωγικότητας που συνεπάγεται αύξηση εισοδήματος για να κάνεις ταξίδια
3. Κοινωνική ζωή για να αποκτήσεις περισσότερους φίλους με τους οποίους να πηγαίνεις ταξίδια