tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αυτο που το πρωτο μερος στην Ελλαδα που πιανουν τα χιονια ειναι το travelstories.gr, δεν μπορω να το καταλαβω...
Αυτό, μπορείς να το εξηγήσεις πώς γίνεται?προσθέτουμε τα αυγά σε κύβους
Παστέλ δε τσόκλο
Παραδοσιακή χιλιανή συνταγή: υλικά 4-5 άτομα.
Για το Πίνο (= σύμβαση)
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο) κομμένο σε μικρά ζάρια των 2 εκατοστών. 1/2 κιλό κοτόπουλο στήθος ή ξεκοκαλισμένο μπούτι κομμένο αντίστοιχα 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα, 10-15 ελιές ξεκουκουτσιασμένες κομμένες στα 4, 2 κουταλιές της σούπας σταφίδες, 2 αυγά βραστά σφιχτά κομμένα σε κύβους αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη, 1 φύλλο δάφνης, κοκκινοπίπερο καυτερό, κατά βούληση.
Τρόπος παρασκευής
Πίνο: Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το μοσχάρι και κατόπιν το κοτόπουλο. Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά κατά βούληση και αφού βράσει το κρέας προσθέτουμε τις ελιές, τις σταφίδες. Αφού κρυώσει προσθέτουμε τα αυγά σε κύβους και τα βάζουμε όλα σε ένα πιρέξ.
Αυτό, μπορείς να το εξηγήσεις πώς γίνεται?
Σαμαράς? Γιατί εμένα Γλέζο μου θύμισε...Όταν δεν μπορείς (ή δεν θέλεις) να πιάσεις αυτόν που βγάζει 100 και δηλώνει 10,κατεβάζεις το φορολογικό συντελεστή των 100 στα 10.Πανέξυπνο.Σαμαράς forever!
Συγγνώμη, έχεις δίκιο, δεν είχα προσέξει ότι έχει βρασμένα αυγά και στα υλικά της συνταγής. Μόνο αυτά της κρέμας είχα προσέξει... Ίσως είμαι ακόμη υπό την χθεσινή επήρεια... :xmas_wink:Είναι βραστά και σφιχτά. :xmas_wink:
Λες ο kalspiros εκτός από Jamie Oliver να εξελιχθεί και σε μάγο? :xmas_lol:Συγγνώμη, έχεις δίκιο, δεν είχα προσέξει ότι έχει βρασμένα αυγά και στα υλικά της συνταγής. Μόνο αυτά της κρέμας είχα προσέξει... Ίσως είμαι ακόμη υπό την χθεσινή επήρεια... :xmas_wink:
Πολλές δηλώσεις κάνει τελευταία και μάλλον θα πρέπει να τον τσεκάρω τον άλλο μήνα. Ακούς Σπύρο?Λες ο kalspiros εκτός από Jamie Oliver να εξελιχθεί και σε μάγο? :xmas_lol: