Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Όταν τα κλαδεύω εγώ, πόσα βγάζεις;Εντυπωσιακο , τόσα βγάζω μια συνηθισμενη χρονιά απο 45 δεντρα και ειναι και μεγάλα ...
Όταν τα κλαδεύω εγώ, πόσα βγάζεις;Εντυπωσιακο , τόσα βγάζω μια συνηθισμενη χρονιά απο 45 δεντρα και ειναι και μεγάλα ...
κολλήσανε οι φωτο στο σιρόπι γι' αυτό.....ρε σεις δεν μπορω να ανεβασω κατι φωτο με μπακλαβάδες...
με ακουει κανεις????????????????
Εγω δεν θα προλαβαινα να τους φωτογραφισωρε σεις δεν μπορω να ανεβασω κατι φωτο με μπακλαβάδες...
με ακουει κανεις????????????????
Α ειναι πολυ μεγαλη δεν χωραει.ρε σεις με πηρατε στο ψιλο..εντάξει πως θα ανεβάσω φωτο με την αγια σοφιά??
Εγω πάντως δεν πήγα γιατι ήμουν με το Σωκράτη στα Φιλιατρά για την φωτογράφηση του Αιφελ !!akerboom said:Καλημερα,μα που χαθηκαν ολοι απο το social?? Τιμησε κανεις χθες στο κλειστο του Φαληρου (Tae Kwon Do) τους Buena Vista Social Club? Καταπληκτικη συναυλια.
Εσυ μη δεν δωσεις εξηγησεις γιατι χαθηκες απο το social. Μη φοβασαι δεν θα σε βαλουμε τιμωρια.Εγω πάντως δεν πήγα γιατι ήμουν με το Σωκράτη στα Φιλιατρά για την φωτογράφηση του Αιφελ !!
Χαχαχαχαtripakias said:Εσυ μη δεν δωσεις εξηγησεις γιατι χαθηκες απο το social. Μη φοβασαι δεν θα σε βαλουμε τιμωρια.
Επειδή είναι ψηλή, πήγε να βοηθήσει την Κική να μαζέψει περισσότερες ελιές!Χαχαχαχα
Η Ευαγγελια που είναι ?????