• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εντάξει,συνέχισε τη μπούρδα σου.
Κι ας έρθει κανένας σοβαρός να μιλήσουμε για Βελγικές και Τσέχικες.

Τώρα αν κάποιοι απολαμβάνουν Αγγλικά κάτουρα και χύμα ρετσίνα δεν σημαίνει ότι είναι και πρωτοκλασάτα.
Επειδή εγώ ανέφερα ότι απολαμβάνω τις αγγλικές ales στις αγγλικές pubs, υποθέτω ότι το παραπάνω σχόλιο αναφέρεται σε μένα. Και επειδή πουθενά δεν άνέφερα ότι απολαμβάνω χύμα ρετσίνα (που δεν το κάνω) αλλά, δυστυχώς, συνηθίζεις να προσθέτεις κείμενα στα λόγια άλλων ή να κάνεις χαρακτηρισμούς (ενίοτε και προβοκατόρικους) δεν μπαίνω στο τριπάκι της (ανούσιας) αντιπαράθεσης πρώτον γιατί δεν μ' ενδιαφέρει, δεύτερον γιατί δεν έχω χρόνο και τρίτον γιατί δεν έχω (όπως είπα) τις απαραίτητες γνώσεις.

Θα πρόσθετα κι ένα τέταρτο (ότι δεν έχω λεφτά για να μπορέσω να κάνω τις συγκρίσεις) αλλά δεν το κάνω για να μην το πάρεις σαν υπαινιγμό.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Προετοιμάζομαι για το μέλλον...:haha::haha::haha:

Samion πάντως κι εμένα δε μου αρέσουν οι αγγλικές μπύρες...:D
Αλλά θα φωνάξω τον ειδικό...

Anny....ακούει????

Με φώναξε κανείς? :haha:

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μου αρέσουν οι αγγλικές μπύρες.
Προτιμώ τις κεντροευρωπαϊκές.
Στην αναβροχιά όμως, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

Όσο για το Lidl που ανέφερες καλή μου mod, επειδή βρισκόμαστε και σε δύσκολες οικονομικά εποχές, κάποιες από αυτές (ξέρεις ποιές :D) είναι πολύ καλές για την τιμή τους και ακόμα καλύτερες σε σχέση με τις τιμές των "επώνυμων".

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
To προηγουμενο σουκου σε παμπ στο Bethnal Green κοιτουσα τις μπυρες που ειχε πισω απο το μπαρ και διεκρινα 3 Βελγικες μια εκ των οποιων ηταν η συμπαθητικη , αλλα οχι του γουστου μου, brugse zot .
Σκεφτομουν λοιπον , αν θα επρεπε να πεσω στη σιγουρια του Βελγιου ή να δοκιμασω καποια απο τις αγγλικες.
Τελικα επελεξα μια αγγλικη στην τυχη και μπορω να πω οτι δεν ηταν κακη ( δε θυμαμαι το ονομα της :roll::roll::roll: )

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Με φώναξε κανείς? :haha:

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μου αρέσουν οι αγγλικές μπύρες.
Προτιμώ τις κεντροευρωπαϊκές.
Στην αναβροχιά όμως, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

Όσο για το Lidl που ανέφερες καλή μου mod, επειδή βρισκόμαστε και σε δύσκολες οικονομικά εποχές, κάποιες από αυτές (ξέρεις ποιές :D) είναι πολύ καλές για την τιμή τους και ακόμα καλύτερες σε σχέση με τις τιμές των "επώνυμων".
Ο ειδικός μίλησε...και με καλύπτει απόλυτα!:)
(για προσωπικά γούστα μιλάμε πάντα...)

Και όσο για το Lidl το είπα κι εγώ...και ναι ξέρω ποιες...έχω δασκάλους σε διάφορα μαθήματα...:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επειδή εγώ ανέφερα ότι απολαμβάνω τις αγγλικές ales στις αγγλικές pubs, υποθέτω ότι το παραπάνω σχόλιο αναφέρεται σε μένα. Και επειδή πουθενά δεν άνέφερα ότι απολαμβάνω χύμα ρετσίνα (που δεν το κάνω) αλλά, δυστυχώς, συνηθίζεις να προσθέτεις κείμενα στα λόγια άλλων ή να κάνεις χαρακτηρισμούς (ενίοτε και προβοκατόρικους) δεν μπαίνω στο τριπάκι της (ανούσιας) αντιπαράθεσης πρώτον γιατί δεν μ' ενδιαφέρει, δεύτερον γιατί δεν έχω χρόνο και τρίτον γιατί δεν έχω (όπως είπα) τις απαραίτητες γνώσεις.

Θα πρόσθετα κι ένα τέταρτο (ότι δεν έχω λεφτά για να μπορέσω να κάνω τις συγκρίσεις) αλλά δεν το κάνω για να μην το πάρεις σαν υπαινιγμό.
Για άλλον ήταν η μπιχτή άλλος αρπάχτηκε.

Έχεις δικαίωμα να σου αρέσει ότι μπύρα γουστάρεις.Κι εσύ και οποιοσδήποτε.Προφανώς και δεν είμαι μπάτσος του γούστου εδώ μέσα.

Αλλά επίσης προφανώς όταν έχω πιει και συγκρίνει και μελετήσει σε ένα επίπεδο πέραν της κατανάλωσης κάποια πράγματα,ε όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι δεν το "παίζω" γνώστης αλλά ξέρω κάτι παραπάνω και συνεχίζει,θα αντιδράσω ανάλογα.

Όσο για το τελευταίο δεν παρεξηγούμαι.Ο καθένας διαθέτει τα λεφτά του εκεί που θέλει.Εγώ τα πίνω.Σημασία έχει πως τα δουλεύω και δεν τα κλέβω.Αυτό θα παρεξηγούσα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Για άλλον ήταν η μπιχτή άλλος αρπάχτηκε.

Έχεις δικαίωμα να σου αρέσει ότι μπύρα γουστάρεις.Κι εσύ και οποιοσδήποτε.Προφανώς και δεν είμαι μπάτσος του γούστου εδώ μέσα.

Αλλά επίσης προφανώς όταν έχω πιει και συγκρίνει και μελετήσει σε ένα επίπεδο πέραν της κατανάλωσης κάποια πράγματα,ε όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι δεν το "παίζω" γνώστης αλλά ξέρω κάτι παραπάνω και συνεχίζει,θα αντιδράσω ανάλογα.

Όσο για το τελευταίο δεν παρεξηγούμαι.Ο καθένας διαθέτει τα λεφτά του εκεί που θέλει.Εγώ τα πίνω.Σημασία έχει πως τα δουλεύω και δεν τα κλέβω.Αυτό θα παρεξηγούσα.
Δεν αρπάχτηκα βρε. Απλά βρήκα την ευκαιρία να σου πω ότι μερικές φορές αυτά που γράφεις (έτσι όπως τα γράφεις) μπορεί να παρεξηγηθούν και είναι κρίμα (γι αυτό και το "δυστυχώς" ) αυτό να γίνεται χωρίς λόγο.

Μην ανησυχείς, το αν το "παίζει" ή αν είναι γνώστης κάποιος σ' ένα θέμα, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος που ξέρει έστω και λίγα πράγματα εδώ μέσα. Και, πιστεύω, το έχεις αντιληφθεί.

+1 για το τελευταίο. Εγώ προτιμώ να "κρατάω χαρακτήρα" και να ξοδεύω περισσότερα για ένα ταξίδι - λέμε τώρα - εφόσον μπορώ να το πραγματοποιήσω. Ζήτημα προτεραιοτήτων καθαρά...

ΥΓ. Τελικά, θα μας πείτε για ποιά μπύρα του Lidl μιλάτε? Προσωπικά, δεν τις έχω σε υπόληψη εκτός από μία που ήπια και δεν θεώρησα ότι πέταξα τα λεφτά μου. Bitburger νομίζω λεγόταν αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν από εκεί.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πάντως και προ 10ετίας που νοίκιαζα σπίτι στο Παρίσι πάλι θέλανε κάποιες εγγυήσεις, ειδικά όταν έλεγες ότι είσαι ξένος, για να είναι σίγουροι, και 3 η 4 νοίκια ως προκαταβολή....
Αλλά τώρα αν έχει παραγίνει το κακό δεν ξέρω ...πιστεύω αυτό που λέει ο tripakias .....

Εδώ που τα λέμε αν έχεις ένα ακίνητο για νοίκιο δεν θα ζητούσες κάποιες εγγυήσεις ειδικά όταν κάποιος είναι αλλοδαπός;;
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρατσισμού μόνο αλλά ότι λειτουργεί η λογική της οικονομίας...
Δεν τεθηκε θεμα οικονομικης εγγυησης. Αλλωστε ηδη δοθηκε προκαταβολη ενος μηνα και τα νοικια για τους υπολοιπους μηνες + ενας μηνας εγγυηση για ζημιες θα δοθουν εφαπαξ. Οι εγγυησεις που ειπα αφορουσαν, αν ειμαι καλο παιδι, δεν κλεβω, δεν παω στο Παρισι για παρανομες μπιζνες (ναρκωτικα, οπλα κλπ), δεν εχω σοβαρες ασθενιες και τετοια. Σας ειπα Grec = Αλβανος.

XRISTOS71

Member
Δεν τεθηκε θεμα οικονομικης εγγυησης. Αλλωστε ηδη δοθηκε προκαταβολη ενος μηνα και τα νοικια για τους υπολοιπους μηνες + ενας μηνας εγγυηση για ζημιες θα δοθουν εφαπαξ. Οι εγγυησεις που ειπα αφορουσαν, αν ειμαι καλο παιδι, δεν κλεβω, δεν παω στο Παρισι για παρανομες μπιζνες (ναρκωτικα, οπλα κλπ), δεν εχω σοβαρες ασθενιες και τετοια. Σας ειπα Grec = Αλβανος.
ουσιαστικά προπλήρωσες και εξώφλησες την διαμονή σου εκεί + 1 μήνα εγγύηση για ζημιές αν γίνουν σωστά ???

Στην τιμή του ενοικίου είναι και οι παροχές ( θέρμανση -νερό - ηλεκτρικό -internet ) η extra ???

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ουσιαστικά προπλήρωσες και εξώφλησες την διαμονή σου εκεί + 1 μήνα εγγύηση για ζημιές αν γίνουν σωστά ???

Στην τιμή του ενοικίου είναι και οι παροχές ( θέρμανση -νερό - ηλεκτρικό -internet ) η extra ???
Ολα μεσα, περα απο αυτα που γραφεις και σταθερο τηλ και καθαριοτητα 1 φορα τη βδομαδα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios