XRISTOS71
Member
Αν θέλεις δώσε αριθμό διαμέρισματος αν είναι εντός Παρισιού και τιμή ???Ολα μεσα, περα απο αυτα που γραφεις και σταθερο τηλ και καθαριοτητα 1 φορα τη βδομαδα.
αλλιώς με πμ αν θέλεις
Αν θέλεις δώσε αριθμό διαμέρισματος αν είναι εντός Παρισιού και τιμή ???Ολα μεσα, περα απο αυτα που γραφεις και σταθερο τηλ και καθαριοτητα 1 φορα τη βδομαδα.
Δε νομίζω να είχε ποτέ το lidl Bitburger, χωρίς να είμαι και σίγουρη.ΥΓ. Τελικά, θα μας πείτε για ποιά μπύρα του Lidl μιλάτε? Προσωπικά, δεν τις έχω σε υπόληψη εκτός από μία που ήπια και δεν θεώρησα ότι πέταξα τα λεφτά μου. Bitburger νομίζω λεγόταν αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν από εκεί.
Γιατι βρε κομανταντε , ειναι αυτη απαντηση ; :roll:
Μπορεί να την μπερδεύω με την Krombacher? :roll:Δε νομίζω να είχε ποτέ το lidl Bitburger, χωρίς να είμαι και σίγουρη.
Αυτή τη στιγμή δεν έχει πάντως. Ενδεχομένως να την μπερδεύεις κάπως εμφανισιακά με την Perlenbacher. Διατίθεται μόνο σε φιάλη (νομίζω εξάδες) με τιμή 0,70/φιάλη.
Αυτή ποτέ δεν μ' άρεσε.Μέχρι πέρσι καλή μπύρα για τα δεδομένα του lidl ήταν η Veltins. Αλλά και τη χάλασαν (μου φαίνεται ότι οι Γερμανοί μας στέλνουν πλέον μόνο το κατακάθι), αλλά και την ακρίβυναν (τιμή 0,79 το μεγάλο κουτί). Διατίθεται μόνο σε μεγάλα κουτιά και ανά τεμάχιο.
Κι αυτήν δεν την έχω δει. Έχω να πάω πάνω από μήνα, βέβαια, αλλά ούτε πριν υπήρχε. Ίσως τη διαθέτουν μόνο σε ορισμένα, μόνο στην Αθήνα, δεν ξέρω, τι να πω.Αυτή τη στιγμή, για τα δικά μου γούστα η καλύτερη που έχει το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είναι η Nobelaner. (τιμή 0,54 το μεγάλο κουτί). Εχει τσιμπήσει τελευταία. Μέχρι το καλοκαίρι είχε 0,49. Διατίθεται επίσης μόνο σε μεγάλα κουτιά και ανά τεμάχιο.