XRISTOS71
Member
Είδε κανείς χθες την εκπομπή της Τατιάνας στο star με καλεσμένη την αρραβωνιαστικιά του Παπαχρόνη ο οποίος είχε διαπράξει βιασμούς και εγκλήματα γυναικών και μετά από 24 χρόνια φυλακής αφέθηκε ελεύθερος πριν 5 χρόνια;;;
Τον είδαμε να δηλώνει κι όλας συγγνώμη κλπ κλπ απ τη μιά να αποκαλεί τον εαυτό του τότε ότι ήταν ένα ζώο και τώρα ένα παράσιτο απ την άλλη να ζητάει συγγνώμη;;;
Μόνο εμένα σόκαρε όοοοολη αυτή η παρουσίαση;;Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα είχε αυτή η εκπομπή, η προβολή;;;;
Αναρωτιέμαι πως θα ένοιωθα αν ήμουν συγγενής-φίλη θύματος του και έβλεπα όλο αυτό,
σήμερα βέβαια είχε συνέντευξη μιας στενής φίλης θύματος η οποία εξοργισμένη και αγανακτισμένη μίλησε...και τυχαίνει το περιστατικό που ανέφερε να το ξέρω πολύ καλά
πριν 30 χρόνια η άτυχη φοιτήτρια (στην πατρική μου γειτονιά στις δυτικές συνοικίες θεσνίκης)που κατακρεουργήθηκε ένα μοιραίο βράδυ που επέστρεφε σπίτι της στην πρασιά του σπιτιού της...Το περιστατικό μας είχε συγκλονίσει και οι γονείς καναδυό χρόνια μετά δεν αντεξαν...πέθαναν ο ένας μετά τον άλλο.
Αναρωτιέμαι (ίσως ρητορικό το ερώτημα ,δε νομίζω να είναι εύκολη η απάντηση)η φυλακή δηλ η τιμωρία αυτή συνετίζει;Δεν χρειάζεται και ψυχαναλυτική-ψυχοθεραπευτική δουλειά(δεν ξέρω κι όλας μήπως γίνεται)γιατί στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για ένα έγκλημα πχ εν βρασμώ ψυχής ..εκδίκησης ,πάθους (όχι δηλ ότι κι εκείνα τα συγχωρούμε πιό εύκολα)
αλλά για εγκλήματα που όπως και ο ίδιος είχε δηλώσει τότε και τα ξανακούσαμε και χθες είχαν βαθύτερα ψυχολογικά αίτια από τότε που ήταν έφηβος 13 χρονών και πηγαίνοντας σε οίκο ανοχής προσεβλήθη από υποτιμητικά σχόλια για τον ανδρισμό του από μιά ιερόδουλη...
Πραγματικά ζητάς να σχολιάσουμε τις εκπομπές την τατιάνας ???
τι να πούμε δηλαδή ...........
Θα αναφέρω μόνο κάτι μια και ανέφερες το όνομα του παπαχρόνη .
Το μακρινό 1992 στην ΣΧ.ΑΛ στον Ασπρόπυργο πέρναγα σχολείο αλεξιπτωτιστών
Υπήρχαν στον στίβο μάχης και στα όργανα γυμναστικής φωτογραφίες που έδειχναν πως πρέπει να εκτελούνται οι ασκήσεις σωστά .
Ο νεαρός τότε στις φωτογραφίες πότε με φόρμα γυμναστικής και πότε με στολή παραλαγής ήταν ο Κυριάκος Παπαχρόνης .