ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
δυο λεπτα ......ποιος ειπε οτι τους αγαπαμε?
εγώ πάντως όχι...δυο λεπτα ......ποιος ειπε οτι τους αγαπαμε?
εγώ το είπα!! αφου στο βαθος τους αγαπαμε και μας αγαπανε και αυτοί απλά δεν είναι σε θέση να το συνειδητοποιούν πάντα... κάτι με τα ημισφαίρια του εγκεφάλου παίζει εδώ...δυο λεπτα ......ποιος ειπε οτι τους αγαπαμε?
και με τα χ , ψ, χρωμοσωματα (γκουχου , γκουχου )εγώ το είπα!! αφου στο βαθος τους αγαπαμε και μας αγαπανε και αυτοί απλά δεν είναι σε θέση να το συνειδητοποιούν πάντα... κάτι με τα ημισφαίρια του εγκεφάλου παίζει εδώ...
Italitsa μη τα λες απότομα αυτά...ευτυχώς είμαι νηστική...εγώ το είπα!! αφου στο βαθος τους αγαπαμε και μας αγαπανε και αυτοί απλά δεν είναι σε θέση να το συνειδητοποιούν πάντα... κάτι με τα ημισφαίρια του εγκεφάλου παίζει εδώ...
Italitsa μη τα λες απότομα αυτά...ευτυχώς είμαι νηστική...
Δεν είναι σοβαρό όμως, είσαι μικρή ακόμα...θα σου περάσει...
Μεταξύ μας τώρα...εσείς κάνετε κάτι διαφορετικό;;Ναι μην πειτε σαγαπω.Σωστα ειστε σκληρες...
Παντως η Nedelja τα ειπε μια χαρα.Μπροστα μας τιποτα αλλα με την παρεα ολα χαρτι και καλαμαρι.Με ολες τις λεπτομερειες,ανατριχιαστηκες ή μη.
Εγώ κατά κύριο λόγο κάνω παρέα μόνο με άντρες οπότε οι ''ανατριχιαστικές'' λεπτομέρειες και λέγονται και ακούγονται...Παντως η Nedelja τα ειπε μια χαρα.Μπροστα μας τιποτα αλλα με την παρεα ολα χαρτι και καλαμαρι.Με ολες τις λεπτομερειες,ανατριχιαστηκες ή μη.