ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
o Βιργκο Μορντενσεν ( οπως λεμε Νηλ Χολγκερσον)Μα ποιοι ειναι αυτοι οι 2;
και η αλλη που οποτε παιζει με κανει και χασμουριεμαι απο βαρεμαρα
o Βιργκο Μορντενσεν ( οπως λεμε Νηλ Χολγκερσον)Μα ποιοι ειναι αυτοι οι 2;
Κομψό είναι το milf, βρε; Πού είναι οι καλές εποχές που έλεγαν "Δουλτσινέα των λογισμών μου" (αλλά εννοούσαν ότι ήθελαν να πηδήξουν);Γι αυτο λεγεται MILF... και κολακευτικο και κομψο.
Προφανώς η κουβέντα είναι σε πολύ πιο χαλαρό επίπεδο, αλλά βάζω προσωρινά το καπέλο της σοβαρής για να σχολιάσω ότι ακόμα και μεταξύ μας, δεχόμαστε έστω και για πλάκα κάποιος να μας περιγράφει με άξονα το σεξ και την ηλικία μας. Είναι κάπως σαν τα σχόλια που κάναν για την Πείλιν αυτή που δεν τη χώνευαν - κανένας δε μιλούσε για τις (ανεπαρκείς) θέσεις της, αντίθετα την περιγράφαν ως milf και με αστειάκια τύπου america needs its spanking.Πάντως, αν και άκομψο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πιο κολακευτικό από το σχόλιο ότι δεν θέλεις να την πηδήξεις.
Ε επρεπε να βρουν να πουν κατι θετικο και γι' αυτη.Είναι κάπως σαν τα σχόλια που κάναν για την Πείλιν αυτή που δεν τη χώνευαν - κανένας δε μιλούσε για τις (ανεπαρκείς) θέσεις της, αντίθετα την περιγράφαν ως milf και με αστειάκια τύπου america needs its spanking.
I rest my case.Ε επρεπε να βρουν να πουν κατι θετικο και γι' αυτη.
Πες στα ρε Anny και μετά λένε οτι οι γυναίκες μεταμορφώνονται με το κατάληλλο look...φαντάσου να ξαπλώσεις με τον Aragorn και το πρωί μετά από ένα ξύρισμα και κούρεμα να δεις τη φλωριά...Μα πώς είναι δυνατόν ο άχρωμος και χλωρινιασμένος Viggo να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτόν που υποδύεται τον Aragorn? :roll:
Θα ήταν πολύ καλύτερος αν είχε υιοθετήσει τελικά με κάποιο τρόπο αυτό το look.
Η anny βρε έχει την απάντηση σε όλα...είναι τελευταίας τεχνολογίας...Ευχαριστω για την ενημερωση anny !!
Μα τι απαραδεκτη λεξη ειναι αυτη
Γυναικες ολου του φορουμ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
Η αλλαγή του server είναι που βοηθάει...Η anny βρε έχει την απάντηση σε όλα...είναι τελευταίας τεχνολογίας...
Η αλλαγή του server είναι που βοηθάει...
Πράγματι, εχθές το βράδυ έβαλα καύσιμα στην Πειραϊκή...
χρησιμοποιείς όμως και καλά καύσιμα...
ε όχι...εγώ ανεφοδιάστηκα από εκεί την Τετάρτη...είδες έχω γίνει καλή μαθήτρια...ένα βήμα πριν το δάσκαλο...Πράγματι, εχθές το βράδυ έβαλα καύσιμα στην Πειραϊκή...