• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Γιατι νομιζεις δεν εχει γινει; Πρωτο ονομα!!!! Γινεται πανικος. Ασε που οι ελληνικες βραδιες, τα ελληναδικα (κλαμπ) κτλ εχουν πολυ μεγαλη περαση πλεον.
Έχω μείνει πολύ πίσω φαίνεται :D Και καλά είμαι εκεί που είμαι, στην άγνοιά μου....

Για μωρουδιακή, υπάρχει σχολή? :haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πολυ νουμερο πραγματικα... και τα βιντεοκλιπ ανυπερβλητης αισθητικης :p
Νούμερο δεν ξέρω αν αξίζει να πεις έναν καψουροτραγουδιάρη που με τα πραγματικά αντιαισθητικά βιντεοκλιπ και τις μουσικές παντοφλένιες υποκρούσεις κατάφερε να γίνει γνωστός κι αγαπητός μέσω ytube ΚΑΙ ΜΟΝΟ και τώρα ξαφνικά τραγουδάει με Καρρά και γαβ γαβ Παόλα. Μάλλον μάγκα θα τον έλεγα εγώ.

varioAthens

Member
Εχει πεσει πολυ promo για το τυπο! Εχουν πεσει πανω κατα πανω.Εχει καταντησει αηδια!!!

Παρ'τε κι ενα "κορυφαιο" ασμα με "βαθυστοχαστους" στιχους!!!:bleh:

Γενικα εχει πολλα καλα!

Εχω ακουσει αλλο ενα ανεκδιηγητο κομματι αλλα δεν το θυμαμαι.

Ελα στο βρηκα... "Παραμυθιαζομαι"!!!
ΚΑΙ σε αυτο το βιντεοκλιπ παρακολουθουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο background το υπνοδωματιο του μουσικοποιου :p

Παντελής Παντελίδης-Παραμυθιάζομαι-2012 - YouTube

υ.γ. μα που ειναι το μελος Yorgos που εχει μια αδυναμια σε ταλεντα τετοιου μεγεθους? :p

varioAthens

Member
Νούμερο δεν ξέρω αν αξίζει να πεις έναν καψουροτραγουδιάρη που με τα πραγματικά αντιαισθητικά βιντεοκλιπ και τις μουσικές παντοφλένιες υποκρούσεις κατάφερε να γίνει γνωστός κι αγαπητός μέσω ytube ΚΑΙ ΜΟΝΟ και τώρα ξαφνικά τραγουδάει με Καρρά και γαβ γαβ Παόλα. Μάλλον μάγκα θα τον έλεγα εγώ.
απλα καποιοι τον εκμεταλλευονται θεωρω, οπως εναν που ελεγε το τσικουλατα (βοηθηστε με να θυμηθω ποιος ηταν αυτος) ;)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...

manelaki

Member
Νομιζω οτι αυτο ακριβως προσπαθησαν να μας περασουν.
Οπως ειπα εχει πεσει πολυ "προμο", καποιοι ειναι απο πισω και ξερουν αριστα πως να τον προωθησουν!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Νομιζω οτι αυτο ακριβως προσπαθησαν να μας περασουν.
Οπως ειπα εχει πεσει πολυ "προμο", καποιοι ειναι απο πισω και ξερουν αριστα πως να τον προωθησουν!
Δεν νομίζω να υπήρξαν "ειδικοί" που να πήγαν να τον προωθήσουν με τέτοια ερασιτεχνικά βιντεάκια. Νομίζω απλά πως πήρε την κιθάρα του, άρχισε να τραγουδάει όπου κι αν βρισκόταν στο σπίτι του και για κάποιο λόγο (λαϊκό παιδί?) όλο αυτό έπιασε και μετά συνέχιζε να ανεβάζει. Έκανε φαν κλαμπ πριν καν βγει από το χωριό του!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81