• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Εχει πεσει πολυ promo για το τυπο! Εχουν πεσει πανω κατα πανω.Εχει καταντησει αηδια!!!

Παρ'τε κι ενα "κορυφαιο" ασμα με "βαθυστοχαστους" στιχους!!!:bleh:

Γενικα εχει πολλα καλα!

Εχω ακουσει αλλο ενα ανεκδιηγητο κομματι αλλα δεν το θυμαμαι.
Πολυ νουμερο πραγματικα... και τα βιντεοκλιπ ανυπερβλητης αισθητικης :p

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και γω ψαχνω καποιον για μαθηματα Εβραϊκων... Αν ακουσετε κατι

manelaki

Member
Noηματικη εχει κανει κανεις σας; Εγω βρει σχολες αλλα ηθελα καποια γνωμη για τη καλυτερη. Δυστυχως στο νετ δε βρισκω αποψεις.

manelaki

Member
Ευχαριστω! Θα το κοιταξω κι εκει. Το σιγουρο ειναι οτι θελω να παρακολουθησω εντατικα μαθηματα κι ειμαι αναμεσα σε δυο σχολες.

manelaki

Member
Συμφωνώ, αλλά σκέφτομαι ότι σε άλλες εποχές (βλέπε ελληνάδικα ολέ) θα είχε γίνει σταρ ο τύπος...
Γιατι νομιζεις δεν εχει γινει; Πρωτο ονομα!!!! Γινεται πανικος. Ασε που οι ελληνικες βραδιες, τα ελληναδικα (κλαμπ) κτλ εχουν πολυ μεγαλη περαση πλεον.

manelaki

Member
Για τη νοηματικη... κατι εχει αναφερθει εδω μεσα αλλα δυστυχως επειδη βρισκονται στο social δε μπορω να τα εντοπισω με την αναζητηση και να δω ποια μελη εχουν κανει νοηματικη ή εχουν ψαξει σχετικα μ'αυτη.

varioAthens

Member
Για τη νοηματικη... κατι εχει αναφερθει εδω μεσα αλλα δυστυχως επειδη βρισκονται στο social δε μπορω να τα εντοπισω με την αναζητηση και να δω ποια μελη εχουν κανει νοηματικη ή εχουν ψαξει σχετικα μ'αυτη.
Ειδες αυτο που σου εγραψα για το Παιδαγωγικο?

manelaki

Member
Ειδες αυτο που σου εγραψα για το Παιδαγωγικο?
Ναι και το εψαξα αλλα αυτα που βρισκω ειναι για ειδικη αγωγη. Δηλαδη διδασκαλια νοηματικης σε παιδια με κωφωση. Θα παρω τηλεφωνο για να ειμαι σιγουρη και να μαθω λεπτομερειες.

varioAthens

Member
Ναι και το εψαξα αλλα αυτα που βρισκω ειναι για ειδικη αγωγη. Δηλαδη διδασκαλια νοηματικης σε παιδια με κωφωση. Θα παρω τηλεφωνο για να ειμαι σιγουρη και να μαθω λεπτομερειες.
Παρε γιατι μια ενηλικη μη κωφη φιλη μου εκει ειχε ξεκινησει ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81