varioAthens
Member
Tην εκανες τη βρωμοδουλεια τελικα???tickets booked :xmas_redface:
Tην εκανες τη βρωμοδουλεια τελικα???tickets booked :xmas_redface:
:xmas_lol::xmas_rolleyes::xmas_cool:Tην εκανες τη βρωμοδουλεια τελικα???
Δείχνουμε χαρακτήρα...τα παράπονα σας στο αφεντικό...Διαμαρτυρομαι! Γιατι ορισμενα θεματα κλειδωνονται ή κλεινουν τοσο γρηγορα..; πχ εγω ηθελα να μαθω τι απεγινε τελικα αυτη που εγκλωβιστηκε στο αεροδρομιο.. Οι νεες mod το εχουν παρακανει!
κλειδώστε παρακαλώ και την κυρία που θέλει ταξίδι !!!!!!!!!!!!θελω ταξιδι ........ non posso piu
Και τι Χρηστακι?κλειδώστε παρακαλώ και την κυρία που θέλει ταξίδι !!!!!!!!!!!!
εδώ ο κόσμος χάνετε και ........
το δασκαλο των ιταλικών σας να τον επισκευθείτε πάλι δεσποινίς..πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταια φορά και αυτό φαίνεται.......... non posso piu
Η κρίση είναι για τους φτωχούς !! και εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορίαΚαι τι Χρηστακι?
Ποιος κοσμος χανεται?? Εδω και 3 χρονια χανεται!!!!
Τι να κανουμε εμεις , να μην ταξιδεψουμε???
Ενα παθος εχουμε ρε παιδια ...
Καιρός να αποκτήσεις και 1-2 ακόμα...Και τι Χρηστακι?
Ποιος κοσμος χανεται?? Εδω και 3 χρονια χανεται!!!!
Τι να κανουμε εμεις , να μην ταξιδεψουμε???
Ενα παθος εχουμε ρε παιδια ...
κοκα και τζογο...Καιρός να αποκτήσεις και 1-2 ακόμα...
πιφφφφ καποιος με διεκοψε την ωρα που το εγραφα.... Μπορει και να τον ξερεις....το δασκαλο των ιταλικών σας να τον επισκευθείτε πάλι δεσποινίς..πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταια φορά και αυτό φαίνεται..
Φυσικα ....δεν ειμαι.... μονο για φυλακηΗ κρίση είναι για τους φτωχούς !! και εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία
Μπα, μονο για baby sitter κανω .... Και μη λες στον κοσμο οτι εχω παιδιαΚαιρός να αποκτήσεις και 1-2 ακόμα...