The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Υπομονη και θα δεις οτι θα τα βρειτε μια χαρα.. Τωρα το χειμωνα θα κουρνιαζει διπλα σου ή στα ποδια σου και θα γουργουριζει ....
(ποσο μου εχει λειψει αυτο :()
αυτη τη στιγμη το εκπαιδευω ανεπιτυχως στο να μεινει εξω βεραντα μονο του....με σπιτακι, μαξιλαρια ο, γιατι η αδερφη συγκατοικος δε θελει γατι Inside....προς το παρον το μονο που εχω καταφερει ειναι να τριζει τα νυχια του στο πατζουρι εδω και δεκα λεπτα !!! μαλλον καλοεμαθε χτες μεσα!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ειχα αρχισει να το υποθετω....οχι τιποτα αλλο θα με περασει και η γειτονια για αλκοολικη σε φαση ελλειψης, φωναζω συνεχεια Ρουμι Ρουμι.....:haha:
κλαιω 2 λεπτα απ τα γελια:haha::haha:

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
προσωπικα ειχα συνηθισει με σκυλακι και τωρα μου φαινεται μη συνενοησιμο το γατι.....και μια απορια ισως χαζη...τα γατια ακουνε στο ονομα τους η ειναι απλο διακοσμητικο?
Φυσικά και ακούνε...αλλά μη περιμένεις να έρθει κοντά σου κάθε φορά που το φωνάζεις....ο δικός μου όταν αντιλαμβάνεται ότι τον φωνάζω χωρίς λόγο με αγνοεί, όταν όμως έχω κάτι να του προσφέρω έρχεται τρέχοντας.....σκέτη λατρεία....

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τι θελετε και παιρνετε γατια? Καμια σχεση στη γευση με το κουνελι. Ουτε οι Κινεζοι δεν τα τρωνε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
mfish said:
..τα γατια ακουνε στο ονομα τους η ειναι απλο διακοσμητικο?
Φυσικα και το ακουνε. Δεν σημαινει ομως οτι υπακουν κιολας. Σε υπακουνε οποτε θελουν. Δεν υπαρχει ιεραρχια..

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η χθεσινή γάτα ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο. Έστρωσε και ένα πανάκι που βρήκε μέσα για να βάλει ξανα τα γατιά. Την πήραμε είδηση και μεταφέραμε το αυτοκίνητο στο υπόγειο πάρκινγκ μπας και ησυχάσουμε.

Από εκείνη την ώρα, όποτε μας βλέπει έρχεται κοντά μας (ποτέ δεν το έκανε) και νιαουρίζει επίμονα. Μάλλον το αυτοκίνητο ζητάει. :roll:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αντι να αλλαζετε παρκινγκ εχετε σκεφτει να κλεισετε πορτες παραθυρα για να μην μπαινουν η γατα και τα γατακια στο αμαξι;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κλειστά είναι όλα. Αλλά το δεξί κουμπί της κουκούλας δίπλα στη ρεζέρβα δεν κλείνει καλά. Αφήνει ένα ελάχιστο κενό απ'όπου μπήκε την πρώτη φορά.
Εχθές βάλαμε έξτρα εμπόδια και όμως κατάφερε και ξαναμπήκε.

paefstra

Member
Φυσικά και ακούνε...αλλά μη περιμένεις να έρθει κοντά σου κάθε φορά που το φωνάζεις....ο δικός μου όταν αντιλαμβάνεται ότι τον φωνάζω χωρίς λόγο με αγνοεί, όταν όμως έχω κάτι να του προσφέρω έρχεται τρέχοντας.....σκέτη λατρεία....
Σαν το παιδί, αλλά λίγο πιο χνουδωτό...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.390
Νεότερο μέλος