XRISTOS71
Member
μα τότε θα γίνει κακό παιδί και θα πρέπει να αλλάξει και παρέα γιατί οι φίλοι της είναι καλά παιδιά και δεν θα την παίζουνκοκα και τζογο...
μα τότε θα γίνει κακό παιδί και θα πρέπει να αλλάξει και παρέα γιατί οι φίλοι της είναι καλά παιδιά και δεν θα την παίζουνκοκα και τζογο...
θα την κάνω εγώ παρέα...τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο...τα κακά παντού...μα τότε θα γίνει κακό παιδί και θα πρέπει να αλλάξει και παρέα γιατί οι φίλοι της είναι καλά παιδιά και δεν θα την παίζουν
Σιγά εσύ, μας έπεισεςμα τότε θα γίνει κακό παιδί και θα πρέπει να αλλάξει και παρέα γιατί οι φίλοι της είναι καλά παιδιά και δεν θα την παίζουν
Μετανοιωσες για τα κλειδωματα; Γι αυτο κλαις;και μόλις περνάω στο 2ο πακέτο χαρτομάντιλα...
ΠΑΘΗ Λίτσα, πάθη, όχι παιδιά. Εκτός αν λες τα πάθη σου παιδιά...και το Παιδί, Πάθος τότε?Μπα, μονο για baby sitter κανω .... Και μη λες στον κοσμο οτι εχω παιδια
ακριβώς γι αυτό...Μετανοιωσες για τα κλειδωματα; Γι αυτο κλαις;
έχεις αντίθετη άποψη ??Σιγά εσύ, μας έπεισες
Εγώ δεν λέω τίποταέχεις αντίθετη άποψη ??
ΠΑΘΗ Λίτσα, πάθη, όχι παιδιά. Εκτός αν λες τα πάθη σου παιδιά...και το Παιδί, Πάθος τότε?
Σας μπέρδεψα ε
Προσφέρομαι για μπαν άμεσαακριβώς γι αυτό...
λες αν χρειαστεί να κάνω ban να αυτοκτονήσω...???
πρόσεχε τι εύχεσαι...Προσφέρομαι για μπαν άμεσα
το Παιδι ειναι Συνοδοιπορος στα ταξιδια... Αδερφος !!ΠΑΘΗ Λίτσα, πάθη, όχι παιδιά. Εκτός αν λες τα πάθη σου παιδιά...και το Παιδί, Πάθος τότε?
Σας μπέρδεψα ε
Καλά, δεν μας ρίχνει ένα μπαν 2-3 ημερών εμάς..το έχουμε ξανακάνειπρόσεχε τι εύχεσαι...
αν και στη δική σου περίπτωση θα ανοίξω σαμπάνια...