The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
και το δικο μου νεο ζωακι......μη μας παρεξηγησετε που δεν εχουμε καλα ματακια!

piccolo_mondo

Member
Κ εγω εχω γατακι καινουριο! Με υιοθετησε ο γατος του γειτονα (ο οποιος απεκτησε σκυλο προσφατα κ ο γατος εχει ξεσπιτωθει) :) so happy!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
προσωπικα ειχα συνηθισει με σκυλακι και τωρα μου φαινεται μη συνενοησιμο το γατι.....και μια απορια ισως χαζη...τα γατια ακουνε στο ονομα τους η ειναι απλο διακοσμητικο?

GTS

Member
προσωπικα ειχα συνηθισει με σκυλακι και τωρα μου φαινεται μη συνενοησιμο το γατι.....και μια απορια ισως χαζη...τα γατια ακουνε στο ονομα τους η ειναι απλο διακοσμητικο?
Διακοσμητικό....πιο πολύ ακούνε τη φωνή και τον τόνο της.

piccolo_mondo

Member
mfish said:
Το δικο μου οχι. Επισης ειναι ιταλος γατος κ δεν ακουει ουτε στο ψιτ ψιτ.. Ακουει σε κατι αλλο που μοιαζει με "μουτς μουτς" (ο ηχος του φιλιου!!!)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Οι γατες ειναι ....γατες!!!
Ακουει , ακομα και οταν δε σου δινει σημασια....
Υπομονη και θα δεις οτι θα τα βρειτε μια χαρα.. Τωρα το χειμωνα θα κουρνιαζει διπλα σου ή στα ποδια σου και θα γουργουριζει ....
(ποσο μου εχει λειψει αυτο :()

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Διακοσμητικό....πιο πολύ ακούνε τη φωνή και τον τόνο της.
ειχα αρχισει να το υποθετω....οχι τιποτα αλλο θα με περασει και η γειτονια για αλκοολικη σε φαση ελλειψης, φωναζω συνεχεια Ρουμι Ρουμι.....:haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος
etspoetry