The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ερωτηση προς αντμιν .. εχω να μπω στο φορουμ σχεδον 35 μερες,αλλα τα αδιαβαστα μου αρχιζουν απο 1η αυγουστου ..!??

fotast

Member
Ερωτηση προς αντμιν .. εχω να μπω στο φορουμ σχεδον 35 μερες,αλλα τα αδιαβαστα μου αρχιζουν απο 1η αυγουστου ..!??
Υπάρχει περιορισμός μέχρι 100 θέματα.Πρέπει να διαβάσεις τα νέώτερα για να εμφανισθούν τα παλαιότερα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν ειπα αυτο ..! Ξερω για τα αδιαβαστα μηνυματα .. Εγω ειχα να μπω απο 17 Ιουλιου κ μπαινω τωρα σε θεματα κ πατωντας το "στο πρωτο μη διαβασμενο" αντι να με παει στα μη διαβασμενα απο τις 17 Ιουλιου με πηγαινε στα μη διαβασμενα απο την 1η αυγουστου και μετα ..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δεν ειπα αυτο ..! Ξερω για τα αδιαβαστα μηνυματα .. Εγω ειχα να μπω απο 17 Ιουλιου κ μπαινω τωρα σε θεματα κ πατωντας το "στο πρωτο μη διαβασμενο" αντι να με παει στα μη διαβασμενα απο τις 17 Ιουλιου με πηγαινε στα μη διαβασμενα απο την 1η αυγουστου και μετα ..
Τι το γραφεις εδω βρε παιδι μ?
Στειλε ενα πμ σε εναν απο τους admins και θα σε διαφωτισουν;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα απο 17 μεχρι 1 Αυγουστου εμπαινα εγω στο λογαριασμο σου και τα διαβαζα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.393
Νεότερο μέλος
georgexara