The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έλα δεν σε πιστεύω.
Και οι ομάδες ΒΙΑΣ τι κάνουν;:haha:
Άσε ρε συ. Και στο μεταξύ έχουν γεμίσει τα Εξάρχεια με κάτι χρυσαυγίτες σε κτηνώδεις διαστάσεις που το παίζουν security μη χέσω και μέσα στο γενικότερο χάος παρενοχλούν Πακιστανούς. Θέατρο του παραλόγου!

D

Delmem9770

Guest
Εμένα δεν μ' αρέσει η Αθήνα το δεκαπενταύγουστο. Η πολυκατοικία μου και η γειτονιά είναι τόσο ήσυχη που αγριεύομαι. Αγοράζω κούτα τσιγάρα γιατί δε βρίσκω περίπτερο, το μόνο που λειτουργεί είναι το σουπερμάρκετ και οι τράπεζες. Ούτε τα γυράδικα, πια, έλεος. Κι όσα λειτουργούν, βάζουν ένα γύρο μια σταλίτσα να γυρίζει, λυπάσαι να τους τον φας...
Το τσιγαρο να κοψεις γτ θα σε σκοτωσει. Φιλικη συμβουλή! :D

paefstra

Member
Θα το ρίξω στους γύρους και θα πάω από χοληστερίνη, άμα το κόψω. Δεν υπάρχει σωτηρία...

jimp

Member
Δεν καταλαβαινει απο αυτα ο συντροφος πουτιν.

Αφου δεν τις πηγε μεσα και για τρομοκρατια παλι καλα!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μετά τις γελοιότητες της Ύδρας, είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να πω ότι στη Θάσο επί μια βδομάδα δεν υπήρχε κατάστημα/καφέ/μπαρ/καντίνα/beach bar που να μη μας έδωσε απόδειξη.

paefstra

Member
Μια που μιλάμε για αποδείξεις, εχθές δήλωσε ο πρόεδρος των οδηγών ταξί ότι αν δεν μας δώσει απόδειξη ο ταξιτζής, να μην πληρώσουμε την κούρσα. Φαίνεται ότι και οι συνεπείς επαγγελματίες των κλάδων προσβάλλονται από τα "νούμερα", όχι μόνο εμείς.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μετά από ένα weekend χαλάρωσης στο εξοχικό, back στην Αθήνα! Να δούμε πώς θα περάσουν οι μέρες μέχρι την Πέμπτη που θα ξαναεγκαταλείψω το κλεινόν άστυ!:roll:

paefstra

Member
Μόλις είδα τα νέα μέτρα περικοπών. Σταματήστε τη χώρα, please, θέλω να κατέβω τώρα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος
mmamma1956