ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Άντε μη πω καμία κουβέντα για την SkyteamΛιγότερο από 3 μέρες μείνανε... Lufthansa ® - First Class ...
Άντε μη πω καμία κουβέντα για την SkyteamΛιγότερο από 3 μέρες μείνανε... Lufthansa ® - First Class ...
Εχω βαρεθει τα ταξιδια πρωτης θεσης και περιμενω καποια προσφορα για λονδινο προς το τελος του χρονου!Λιγότερο από 3 μέρες μείνανε... Lufthansa ? - First Class ...
Μπα, πολύ κρύο τέτοια εποχή, δε λέει...Αποτι βλεπω πας μεχρι darwin ε?Δεν προλαβαινεις να πας νοτιοτερα?
Που κολλάει η Skyteam? Με Delta πετάς? Έχεις την ευκαιρία να πετάξεις από το ιστορικό Worldport (Terminal 3), λίγο πριν την καταστροφική κατεδάφιση που σχεδιάζουν (όπως κατεδάφισαν και το ιστορικό Sundrome του I.M. Pei (Terminal 6))?Άντε μη πω καμία κουβέντα για την Skyteam
Με τους αδερφους τουρκους δεν πεταξες αγαπητη?Άντε μη πω καμία κουβέντα για την Skyteam
Με τους τούρκους πέταξε το υπερατλαντικό, αλλά έχει και κάτι domestic...Με τους αδερφους τουρκους δεν πεταξες αγαπητη?
Μηπως τελικα επελεξες την ιταλιδα?
Δεν υπάρχει φτηνή πτήση από το Darwin προς τα κάτω. Ούτε καν μέχρι Alice Springs & Uluru δε μπορείς να πας φτηνά...Taver,σιγουρα δεν ειναι ο ιδανικος καιρος για μια επισκεψη αλλα αν εβρισκες καποια φθηνη πτηση για μελβουρνη ή συδνευ δεν θα αξιζε τον κοπο?
Τα σχετικά μίλια τα έχω κρατήσει στην άκρη. Ημερομηνίες & άδεια ψάχνω, γιατί θέλω να το συνδυάσω και με ΝΖ...Ποσες φορες να εισαι ξανα εκει.Με αυτη τη λογικη το λεω.
Εκτος αν σκοπευεις και εχεις την ανεση να ξαναπας.
πωπω taver... ταραχες σκορπας!taver said:Τα σχετικά μίλια τα έχω κρατήσει στην άκρη. Ημερομηνίες & άδεια ψάχνω, γιατί θέλω να το συνδυάσω και με ΝΖ...
Τωρα κοιταξα και γω,ετσι απο περιεργεια,και ειδα οτι εχεις δικιο.Δεν υπάρχει φτηνή πτήση από το Darwin προς τα κάτω. Ούτε καν μέχρι Alice Springs & Uluru δε μπορείς να πας φτηνά...
Τα σχετικά μίλια τα έχω κρατήσει στην άκρη. Ημερομηνίες & άδεια ψάχνω, γιατί θέλω να το συνδυάσω και με ΝΖ...
North66 μολις ανακαλυψα τι εστι το nickname σου!North66 said:H oποία θα τρέχει στη συστοιχία επεξεργαστών CREMA.