The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Iceland!!!
Διαβασα στον τιτλο του τραγουδακίου (!) που παρεθεσες κατι για Ωκεανια!! Ή ετσι ηθελα να καταλαβω!! Κ ρωτησα ετοιμη να ακουσω οτιδηποτε ως απαντηση :)
Που τετοια τυχη Ωκεανια... Εκτος κι αν με φιλοξενησει ο Ντεφ :D (ακουει Ντεφ?? :bleh:)
Σουπερ Iceland!!! Να περασεις τελεια!!! :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα....
τελευταία μέρα στο γραφείο και επιστροφή 3 Σεπτέμβρη....χαζογελάω μόνη μου από το πρωί...:D

#!

(βέβαια αυτή η θάλασσα θα περιμένει λίγες μέρες ακόμα...)

Last edited by a moderator:

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Παιδιά, εδώ μπορούμε να λέμε και παράπονα; Βασικά δεν πρόσεξα κάτι για να ξεσπάμε, να λέμε τον πόνο μας, να βρίζουμε βρε αδελφέ που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε! Γιατί αυτό θέλω να κάνω!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί που μου καρφώθηκε να πάω για τρίτη φορά στο Παρίσι και μάλιστα μόνη (γλυκάθηκα από το Λονδίνο, θυμίζω εκεί πήγα μόνη). Μόνη στο Παρίσι, μόνη και μάλιστα αυτή τη φορά όχι καλοκαίρι (2 φορές πήγα και τις 2 με καύσωνα, έλεος). Μέχρι και πτήσεις και ξενοδοχείο βρήκα, όλα σε πολύ βολικές τιμές και μέρες. Λεφτά δεν έχω :( Αν είχα, επί τόπου θα έκανα την κράτηση!

Αυτά και γεια σας. Ξέχασα και να χαιρετίσω... Να είστε καλά, τα ξαναλέμε δεν έρω πότε. Πάντως βρήκα πολύ καλή περίπτωση! Αχ

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Παιδιά, εδώ μπορούμε να λέμε και παράπονα; Βασικά δεν πρόσεξα κάτι για να ξεσπάμε, να λέμε τον πόνο μας, να βρίζουμε βρε αδελφέ που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε! Γιατί αυτό θέλω να κάνω!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί που μου καρφώθηκε να πάω για τρίτη φορά στο Παρίσι και μάλιστα μόνη (γλυκάθηκα από το Λονδίνο, θυμίζω εκεί πήγα μόνη). Μόνη στο Παρίσι, μόνη και μάλιστα αυτή τη φορά όχι καλοκαίρι (2 φορές πήγα και τις 2 με καύσωνα, έλεος). Μέχρι και πτήσεις και ξενοδοχείο βρήκα, όλα σε πολύ βολικές τιμές και μέρες. Λεφτά δεν έχω :( Αν είχα, επί τόπου θα έκανα την κράτηση!

Αυτά και γεια σας. Ξέχασα και να χαιρετίσω... Να είστε καλά, τα ξαναλέμε δεν έρω πότε. Πάντως βρήκα πολύ καλή περίπτωση! Αχ
Δεν εισαι η μονη...δυστυχως...:(

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

Last edited by a moderator:

palikaros11

New Member
ΕΞΥΠΝΕΣ - ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… ΠΑΓΩΤΟ!

Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ σου, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά και φυσικά πάταγο με τέτοιες ατάκες! Το θεματάκι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια. Οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν καθόλου.
Ωστόσο, έχουν πλάκα και οι αντιδράσεις των γυναικών στο άκουσμά τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές! Να τις απολαύσουμε…

01. Γειά σου κούκλα. Θέλεις να κερδίσεις 20 χιλιάρικα ;

02. Ξέρεις αν κόψεις τα χέρια σου θα μοιάζεις με την Αφροδίτη της Μήλου.

03. Αν σε πονούν τα πόδια σου είναι γιατί τρέχεις στην σκέψη μου συνέχεια.

04. Το φόρεμά σου θα πήγαινε πολύ ωραία με το .........

Καναπεδάτος: Εξυπνες - αστειες ατακες που αφηνουν τις γυναικες… παγωτο!

jimp

Member
Η καλυτερη εποχη για δουλεια ειναι τωρα.

Τουλαχιστον για την αθηνα.

Εχουν φυγει παρα πολλοι και πας οπου θες ανετα και χαλαρα.

Και οταν γυρνανε αυτοι θα φευγουμε εμεις!!

paefstra

Member
Και η χειρότερη για να βρεις κάποια βασικά είδη επιβίωσης, όπως τσιγάρα. Μέχρι και τα περίπτερα κλείνουν:(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος
mmamma1956