• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τι γράφουνε και τι διαβάζουμε Θεέ μου! :shock:

Ψιτ, maltakias, όταν εμείς πλέναμε με ΑΖΑΧ τον κwλο του Γκουζγκούνη στην οθόνη του θρυλικού "Ελλησπόντου" στη Θεσ/νίκη, εσένα ούτε στο μυαλό της δεν σε είχε συλλάβει ακόμη η μάνα σου! ;)

Σωστά όσα γράφεις για το παρελθόν του μέχρι τη στροφή του στην "πιότητα" αλλά όχι και ότι δεν έπαιζε ενεργό "ρόλο" στις ταινίες! Για ψάξ'το λίγο καλύτερα... (ίσως υπάρχουν ακόμη VHS κασέτες σε κανένα ξεχασμένο βιντεοκλαμπ ή στο Μοναστηράκι). Και, ναι, πολλές (πολύ περισσότερες απ' όσες πιστεύεις) από τις θεϊκές ατάκες του, έχουν όντως ειπωθεί από τον ίδιο. Απ'έξω τις είχε μάθει το κοινό από τις τόσες φορές που είχε δει τις ταινίες του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να φωνάζουν όλοι μαζί στην αίθουσα:

"Πού'ν'τα τα πουλάκια σου?"

και ν' απαντά ο ήρωας αμέσως (από την οθόνη):

"Νά'τα τα πουλάααακια μουουου! " ::haha::

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Κι εγώ κλαίω Μαράκι αλλά κανονικότατα...Έχουν παντρευτεί μέσα σε 3 μήνες 3 φιλικά μου ζευγάρια και τους επόμενους 2 πρόκειται να παντρευτούν άλλα 2...Τα όνειρα για Ασία φέτος γίναν φακελάκια:(
Αυτό είναι που λένε πληρώνω γαμ%&*τικα...:D
κακες παρεες εχεις Κυριακουλα-Κουλα ..!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Τι να κάνω βρε κοπέλι...τα ύστερα του κόσμου...Δεν είναι όμως οι κολλητοί μου ευτυχώς...αυτοί έχουν τα ίδια χάλια με μένα...:bleh:
Και τελικά αυτό που λέγαμε 18 επέλεξε η άλλη τελικά...:mad: και να με ξεφραγκιάσουν και να με ξενερώσουν...:D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Κι εγώ κλαίω Μαράκι αλλά κανονικότατα...Έχουν παντρευτεί μέσα σε 3 μήνες 3 φιλικά μου ζευγάρια και τους επόμενους 2 πρόκειται να παντρευτούν άλλα 2...Τα όνειρα για Ασία φέτος γίναν φακελάκια:(
Αυτό είναι που λένε πληρώνω γαμ%&*τικα...:D
Υπομονή, τι να κάνεις? Και για μένα τα ταξίδια έχουν γίνει όνειρα θερινής νυκτός τελευταία, αλλά δεν πειράζει, ταξιδεύουμε κ με το μυαλό εμείς, δεν μασάμε.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ολα και ολα, εχει και καλες παρεες!!!! :D

που θα ξεφραγκιαστουν παρεα στους γαμους με τα φακελακια....τουλαχιστον να γινονταν ταξιδια εκει που θα πηγαιναν τα λεφτα η εστω κατι σημαντικο....:roll:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
ολα και ολα, εχει και καλες παρεες!!!! :D
Εγώ ψαράκι μου το διευκρίνησα και υπερασπίστηκα τη φιλία μας....:)

που θα ξεφραγκιαστουν παρεα στους γαμους με τα φακελακια....τουλαχιστον να γινονταν ταξιδια εκει που θα πηγαιναν τα λεφτα η εστω κατι σημαντικο....:roll:
Αυτό που το πας;;;:roll: Γι αυτό του χρόνου το καλοκαίρι μακριά από το χωριό...κι ας πάνε να κουρεύονται...ε να παντρεύονται εννοώ...:D

chrisbd

Member
Κορίτσια όταν θα παντρευτείτε και σεις σας εύχομαι να πάρετε ένα σωρό φακελάκια και να τα κάνετε πολλα ταξίδια......

στην οθόνη του θρυλικού "Ελλησπόντου" στη Θεσ/νίκη
"Πού'ν'τα τα πουλάκια σου?"

και ν' απαντά ο ήρωας αμέσως (από την οθόνη):

"Νά'τα τα πουλάααακια μουουου! " ::haha::
α ρε baba τι μου θύμισες τώρα....όλα τα γυμνάσια παρελαύναν απο κει...:D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Κορίτσια όταν θα παντρευτείτε και σεις σας εύχομαι να πάρετε ένα σωρό φακελάκια και να τα κάνετε πολλα ταξίδια......
Η καλύτερη ευχή...άσε που είναι και ο μοναδικός λόγος που θα με έψηνε να κάνω το απενοημένο....:haha::haha::bleh:

jimp

Member
Και φυσικα ξερετε που γεννηθηκε αυτος ο μεγαλος εραστης...

Δεν χρειαζεται να το αναφερω...

Μια συντομη ιστορια.
Πηγαινω στο σπιτι της πρωην μου,μια κλασσικη πολυκατοικια στη λαρισα,αι εκει που περιμενω να ανοιξει την πορτα,βγαινει ο θεουλης απο το διπλανο σπιτι.

Καγκελο εγω!!
Δεν ειχα και στυλο να του ζητησω αυτογραφο!

Θα καλοπερνουσε η γειτονια...

Α ρε Λαρισα τι εραστες βγαζεις!!!

chrisbd

Member
Η καλύτερη ευχή...άσε που είναι και ο μοναδικός λόγος που θα με έψηνε να κάνω το απενοημένο....:haha::haha::bleh:
Έλα.... δεν μπορώ να ακούω χαζαμάρες......δεν είναι δα και τόσο κακό να παντρευτεί κανείς.....

καλά και γώ τα ίδια βέβαια έλεγα ελεύθερος....αλλά τώρα χαίρομαι γιατί έχω μεγάλη οικογένεια με πολλά πολλά παιδιά....μπορεί να μην έχω και πολλή ησυχία αλλά δεν μπορείς να τα έχει όλα στη ζωή...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81