• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Προφανώς να εννοεί τις απιστεύτου ατάκες που του αποδίδονται...εγώ όμως σαν καλό κορίτσι με γαλλικά και πιάνο δεν έχω δει ταινία του οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω...:haha::bleh:
Maltakias κρεμόμαστε από τα χείλη σου...(σκοτώνομαι στη δουλειά και σήμερα)
Η αλήθεια είναι ότι εκτός από το "Ήταν άξιος" κι εγώ δεν έχω δει άλλη. Όμως μου είχαν γράψει πριν χρόνια κάτι βιντεάκια και η αλήθεια είναι ότι έλεγε όντως κάτι κουλά (δεν θυμάμαι details).

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Θα περιμένω να τοποθετηθεί ο maltakias αφού ο Yorgos τον θεωρεί μετρ...αν δεν ανταποκριθεί θα βάλω link αλλά θα είναι για 18+:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Α,συγγνώμη δεν ήξερα ότι περιμένατε πολλοί στην ουρά.

Ο Κώστας Γκουσγκούνης αν και τεράστια cult μορφή του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου περιβάλλεται από έναν μύθο πάνω στον οποίο χτίστηκαν ανέκδοτα και υποτιθέμενες ατάκες που φέρεται να έλεγε στις ταινίες του.

Η πραγματικότητα διαφέρει όμως.
Ο Γκουσγκούνης a.k.a Θρυλικός,Άξιος,Μάστορας κλπ ξεκίνησε την καριέρα του σε ρόλους κομπάρσου και μάλιστα σε διάσημες ταινίες που ίσως κανείς δεν έχει παρατηρήσει.

Όπως εδώ ο κύριος με το λευκό πουκάμισο που αναρωτιέται "δεν λες πως δεν τον πέτυχε τον άνθρωπο;"

[ame="
ή εδώ,όπου και κάνοντας τον καφετζή συναντιέται με έναν αληθινό μύθο της υποκριτικής

Από το '65 μέχρι το '84 συμμετέχει σε αστυνομικά b-movies ενίοτε soft πορνό,όπως και σε ταινίες σκληρού πορνό χωρίς όμως ενεργό ρόλο αλλά πάντα σε ρολάκια μέντορα,σχολιαστή,ξεκάρφωτου κ.α

Η μοναδική ταινία στην οποία συμμετείχε σε ερωτική περίπτυξη ήταν "Ο Ηδονοβλεψίας".Η cult εποχή των '70s και οι μεταμεσονύχτιες προβολές στα Εξάρχεια βοήθησαν στο "χτίσιμο" του μύθου στον οποίο συνεπικουρούσε και το παρουσιαστικό του ηθοποιού,χωρίς όμως να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Κάποιες ατάκες του ήταν μεν αστείες αλλά ποτέ δεν έφτασαν τα επίπεδα αυτών που του αποδίδονται.

Η δημιουργικότητα του κοινού όμως αξίζει συγχαρητηρίων για υποτιθέμενες ατάκες όπως αυτή:

"Είναι στην παραλία δύο γκόμενες, ολομόναχες. Σε κάποια φάση εμφανίζεται από το πουθενά ο Γκουσγκούνης να κόβει βόλτες εκεί κοντά. Σε κάποια φάση ρωτάει τις γκόμενες:
Γκουσγκούνης: Τι κάνετε εσείς εδώ, γυμνούλια;
Γκόμενες: Περιμένουμε να περάσει κάποιος να μας ......!
Γκουσγκούνης: Α! Καλά που πέρναγα, δηλαδή!
"

Last edited by a moderator:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Συγγνώμη που θα βγω για λίγο εκτός του φλέγοντος ζητήματος, αλλά είδα τον Χορν (τι ωραίος άντρας που ήταν!) και θυμήθηκα αυτό το τραγουδάκι:

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στη δε επταετία,μόνο μια ταινία με πρωταγωνιστή τον "Άξιο" γυρίστηκε,η οποία αφού πρόλαβε να σπάσει ταμεία στη συνέχεια λογοκρίθηκε.

Βασική αιτία της -μετά την προβολή- λογοκρισίας,φέρεται να είναι η φημολογία ότι κατά τη διάρκεια των προβολών ακουγόταν στους κινηματογράφους το σύνθημα "Ένας είναι ο φαλακρός,τύφλα να'χει ο Παττακός!".

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στο μεταξύ, για όσους δεν το ξέρουν, η βασική δουλειά του Γκουσγκούνη ήταν φωτογράφος. Είχε το φωτογραφείο του κάπου στον Χολαργό! Ο πατέρας μου έχει μία cult παιδική φωτογραφία (ναυτάκι ή κάτι παρόμοιο), την οποία του είχε τραβήξει ο "μάστορας"! :D

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Στο Χολαργό επί της Μεσογείων.

chrisbd

Member
Πριν 5 λεπτά κούνησε λίγο στο Βόλο ...μήπως έγινε κανας δυνατός σεισμός πουθενά;;;

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ευχαριστώ mfish κυρίως για το λινκ..
εχω μανα που παρακολουθει συνεχως τους σεισμους.....καθε λιγο και λιγακι δες μου λεει....

χαιρετισμους στον ομορφο βολο, εχω να πατησω ενα χρονο και δε βλεπω την ωρα να πιω ενα τσιπουρακι στη παραλια και να ριξω ενα μπανακι φακιστρα :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81