Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Να είναι από αυτούς που πιστεύουν πως στην Ελλάδα απάτες, κομπίνες, και τέτοια πράγματα ... είναι άγνωστα ... "παίζει";Εσείς που ξέρετε τα πολλά και ο νους σας κατεβάζει...βοηθήστε με παρακαλώ με μια γνώμη.
Φίλος θέλει να πουλήσει εξοπλισμό (κάμερα, αντάπτορες κλπ) και το έβαλε στη χρυσή ευκαιρία xe.gr - Χρυση Ευκαιρια - Ακινητα, Μεταχειρισμενα αυτοκινητα, Αγγελιες εργασιας προς ένα Χ ποσό. Σκάσαν μύτη σε μια μέρα τουλάχιστον 5 ενδιαφερόμενοι, απο ΗΠΑ, Νιγηρία, κλπ. οι οποίοι θέλαν ΑΜΕΣΑ να την αγοράσουν...Ήδη μου φαίνεται περίεργο.
Με έβαλε να επικοινωνήσω με έναν από αυτούς, ο οποίος θέλει αποστολή στη Νιγηρία, είναι διατεθειμένος να δώσει 500 ευρώ παραπάνω από την αρχική τιμή (!) και να πληρώσει ΤΩΡΑ, χωρίς διασφάλιση ότι εμείς είμαστε αξιόπιστοι πωλητές...
Προφανώς κάτι βρωμάει, αλλά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι; Ο τύπος θέλει αύριο να καταθέσει τα λεφτά, να μου στείλει το extrait και μετά να τα στείλω με κούριερ (και δικά του έξοδα). Δλδ ψάχνω την απάτη και δε μου είναι προφανής, help out