• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μπορεί να είναι η μια εικόνα πάνω στην άλλη, αλλά αν το σερβίριζε χωριστά, νομίζω ότι δεν είχε κανένα λόγο να το βάλει ακριβώς πάνω στο πιτόγυρο.

Fanie....έχεις αποστολή... Πρέπει να μάθεις πώς σερβίρεται.

Και tripakia, είτε μέσα, είτε στο πλάι, ο ίδιος αχταρμάς θα είναι. Πράγματι, ποιός ο λόγος να φας αυτό το πράγμα?

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
... ο μόνος λόγος, που βρίσκω, για να φας αυτό το πράγμα είναι να έχεις να φας μέρες ...
Και έχει μια διαστροφή που εμένα σε Έλληνα παραπέμπει !!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σπυρο εννοειται πως ειναι Ελληνας. Πρεπει μαλιστα να ειναι το maison de gyros απεναντι απο τη Notre Dame ή καποιο αλλο σ' εκεινο το δρομο...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μπορεί να είναι η μια εικόνα πάνω στην άλλη, αλλά αν το σερβίριζε χωριστά, νομίζω ότι δεν είχε κανένα λόγο να το βάλει ακριβώς πάνω στο πιτόγυρο.
Για οικονομία χώρου βρε:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Συγγνωμη να κανω μια ερωτηση. Αλλη ειναι η apithani και αλλη η apithani. (τελεια) ; Ή ειναι η ιδια και προκειται οντως για απιθανη;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σπυρο εννοειται πως ειναι Ελληνας. Πρεπει μαλιστα να ειναι το maison de gyros απεναντι απο τη Notre Dame ή καποιο αλλο σ' εκεινο το δρομο...
Α μου φαίνεται το θυμάμαι κάπου... Είχα προσέξει ένα μαγαζί που όντως βάζει τη μια φωτογραφία πάνω στην άλλη για τα menu του...

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Α μου φαίνεται το θυμάμαι κάπου... Είχα προσέξει ένα μαγαζί που όντως βάζει τη μια φωτογραφία πάνω στην άλλη για τα menu του...
Αν περιορίζετε μόνο στις φωτογραφίες λίγο το κακό... μη το κάνει και στην κουζίνα ...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αν περιορίζετε μόνο στις φωτογραφίες λίγο το κακό... μη το κάνει και στην κουζίνα ...
Εδώ που τα λέμε, βλέπουμε στη φωτογραφία μια γεμάτη μακαρονάδα και είναι μισή σε μέγεθος από μια πίτα γύρο.... Αν δεν ήταν 2 διαφορετικές φωτογραφίες, τα μακαρόνια στην πίτα θα ήταν πιο λεπτά κι από σπαγγετίνη νούμερο 30....

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εσείς που ξέρετε τα πολλά και ο νους σας κατεβάζει...βοηθήστε με παρακαλώ με μια γνώμη.
Φίλος θέλει να πουλήσει εξοπλισμό (κάμερα, αντάπτορες κλπ) και το έβαλε στη χρυσή ευκαιρία xe.gr - Χρυση Ευκαιρια - Ακινητα, Μεταχειρισμενα αυτοκινητα, Αγγελιες εργασιας προς ένα Χ ποσό. Σκάσαν μύτη σε μια μέρα τουλάχιστον 5 ενδιαφερόμενοι, απο ΗΠΑ, Νιγηρία, κλπ. οι οποίοι θέλαν ΑΜΕΣΑ να την αγοράσουν...Ήδη μου φαίνεται περίεργο.
Με έβαλε να επικοινωνήσω με έναν από αυτούς, ο οποίος θέλει αποστολή στη Νιγηρία, είναι διατεθειμένος να δώσει 500 ευρώ παραπάνω από την αρχική τιμή (!) και να πληρώσει ΤΩΡΑ, χωρίς διασφάλιση ότι εμείς είμαστε αξιόπιστοι πωλητές...
Προφανώς κάτι βρωμάει, αλλά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι; Ο τύπος θέλει αύριο να καταθέσει τα λεφτά, να μου στείλει το extrait και μετά να τα στείλω με κούριερ (και δικά του έξοδα). Δλδ ψάχνω την απάτη και δε μου είναι προφανής, help out

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Εδώ που τα λέμε, βλέπουμε στη φωτογραφία μια γεμάτη μακαρονάδα και είναι μισή σε μέγεθος από μια πίτα γύρο.... Αν δεν ήταν 2 διαφορετικές φωτογραφίες, τα μακαρόνια στην πίτα θα ήταν πιο λεπτά κι από σπαγγετίνη νούμερο 30....
Τώρα που "μελέτησα" με προσοχή τη φωτογραφία αρχίζω να πιστεύω πως μάλλον έχεις δίκιο, άλλα όπως και να έχει μια ... διαστροφή την έχει η όλη ιστορία ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios