ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Νομιζω αυτο ειναι πιο καταλληλο για καληνυχτα
Το αγαπω!
Το αγαπω!
Last edited by a moderator:
Τώρα αυτό μας έμεινε, για να έρθει να δέσει ...
Μπα, υπηρξα και καλυτεραμια χαρα,εσυ;
Ακολουθεί φωτογραφία του εδέσματος μετά της λιανικής του τιμής:Fanie σχετικα με τα μακαρονια σε πιτα ρωτησα 3 παριζιανους. Κανενας δεν καταλαβε ακριβως. Εκεινο που μου ειπαν ειναι για μια αλυσιδα που αναπτυσσεται ραγδαια στη Γαλλια και πουλαει μακαροναδες στο χερι, σε ενα σκευος σαν χωνι αλλα δεν ειναι τυλιγμενες σε πιτα.
Οι δυο μου ειπαν πως ισως ειναι πιο χοντρες κρεπες (αγγλικες μου τις ειπαν, καπως ετσι, δεν το πολυκαταλαβα) που βαζουν κιμα αλλα οχι μακαρονια.
Ο τριτος δεν ειχε δευτερη εξηγηση.
Στη φωτογραφια λεει avec pates και οχι au. Πραγμα που σημαινει πως τα μακαρονια ειναι εκτος πιτογυρου (κατι σαν γαρνιτουρα). Αν ελεγε au τοτε θα ηταν μεσα στην πιτα.
Τι να σου πω; Αυτο μου ειπαν οι Γαλλοι, αυτο σας λεω. Κι αντε πες ο Ελληνας που το σκεφτηκε δεν γνωριζε τη διαφορα και να το βαζει μεσα... ειναι δυνατον να τα φαει ανθρωπος ολα μαζι αχταρμα;Στη φωτογραφία τα ζυμαρικά φαίνονται μέσα στο πιτόγυρο.
Την όποια διαφορά μεταξύ au και avec, πιστεύεις ότι ο Ελληνας που λανσάρισε την ιδέα, τη γνωρίζει?
Άλλωστε, και η περιγραφή του εδέσματος ως Extra Pita δεν είναι και πολύ γαλλικός.