karfitsa
Member
Η αγαπημένη γκρινιάρα
Αρουραίος,σαν κουνέλι.https://thumbs.gfycat.com/CrispFort...06LiNirrcjQz_zZWU8v6uf1EdNbVP7bDiJg2knIzUvkJc
Για δείτε εδώ πέρα...χαζέψανε κι οι γάτες χιχι και τρώνε κυνηγητό από τα ποντίκια
Μπες σε κανένα γκρουπάκι στο φμπ, έχει πολλά που ασχολούνται με γάτες και πόσταρε εκεί μήπως βρεθεί κάποιος εθελοντής που θα έχει και εμπειρία να βοηθήσει. Μέχρι Τρίτη δεν θα αντέξει το ζωντανό εκεί πάνω.καλημερα και χρονια πολλα
μια γατα εχει ανεβει σε ενα πολυ ψηλο δεντρο διπλα στο σπιτι μου(βρισκομαι στον 2ο και την βλεπω στα ισια).φοβαται να κατεβει και απο το πρωι κλαιει.Η πυροσβεστικη δεν ερχεται και ο δημος σημερα εχει αργια καθως και οι φιλοζωϊκες .
Υπαρχει λυση ή θα παραμεινει στα ψηλα μεχρι την Τριτη του Πασχα και βλεπουμε;
η πυροσβεστική δηλαδή τι σου είπε;;;οτι δεν είναι αρμοδιότητα δική τους;;εγώ θα έπαιρνα και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής(αν μου έλεγε η πυροσβεστική ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα)να μάθω τι ισχύει σ αυτήν την περίπτωση,καλημερα και χρονια πολλα
μια γατα εχει ανεβει σε ενα πολυ ψηλο δεντρο διπλα στο σπιτι μου(βρισκομαι στον 2ο και την βλεπω στα ισια).φοβαται να κατεβει και απο το πρωι κλαιει.Η πυροσβεστικη δεν ερχεται και ο δημος σημερα εχει αργια καθως και οι φιλοζωϊκες .
Υπαρχει λυση ή θα παραμεινει στα ψηλα μεχρι την Τριτη του Πασχα και βλεπουμε;
Το 199 μας ειπε να απευθυνθούμε στον δήμο. Ύστερα η τοπικη πυροσβεστικη ειπε οτι δεν διαθετει γερανοφορο οχημα. Βρήκαμε μέσω τρίτου το τηλεφωνο του αντιδημάρχου ο οποιος εχει οχημα αλλα δεν εχει οδηγο. Η γατα εκανε προσπαθειες να κατεβει βαλαμε τροφη για να την δελεασουμε μα δεν τα καταφεραμε(εδειχνε πολυ φοβισμενη). Οι φιλοζωικες δεν απαντουν. Μιλησαμε με τους διασωστες ζωων που εχουν ομαδες στο fb αλλα δεν εχουν γερανοφορο.οι τελευταιοι ειπαν οτι θα προσπαθησουν κι αυτοι απο την πλευρα τους να ερθουν σε επαφη με τον δημο.η πυροσβεστική δηλαδή τι σου είπε;;;οτι δεν είναι αρμοδιότητα δική τους;;εγώ θα έπαιρνα και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής(αν μου έλεγε η πυροσβεστική ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα)να μάθω τι ισχύει σ αυτήν την περίπτωση,
αν δέν έρθει κανείς νομίζω ότι από ένστικτο και μόνο στο τέλος η γάτα θα πηδήξει,θα βρεί τον τρόπο και θα κάνει ίσως και παράτολμο άλμα αλλα θα το κάνει...και ας ευχηθούμε να βρεθεί κάτω σώα,να έχεις το νού σου